ΕΠΣ Ηλείας

Άρης Κουλούρης: Δεν υπάρχει πιθανότητα συγχώνευσης της Α1 με την Α2!

Ακούστε το άρθρο

Επειδή  πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια αναφορικά με πιθανότητα συγχώνευσης της Α1 με την Α2,  η «Πατρίς – Σπορ» ρώτησε και πάλι χθες  τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ  κ. Άρη Κουλούρη.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ξεκαθάρισε και πάλι,  ότι δεν υπάρχει πιθανότητα συγχώνευσης της Α1 και της Α2! Τόνισε λοιπόν χαρακτηριστικά: « Για το θέμα αυτό, σας υπενθυμίζω , ότι  έχει προηγηθεί δημόσια τοποθέτηση μου  με παρόμοιο περιεχόμενο (ότι δηλαδή, δεν πρόκειται να γίνει τελικά κάτι τέτοιο), από εμένα εδώ και πολύ καιρό, είπε ο κ. Κουλούρης.  Τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θα κάνουμε την προκήρυξη …τραπουλόχαρτο»! Εμείς  όταν παίρνουμε αποφάσεις της τηρούμε, και δεν τις αλλάζουμε στο δρόμο»!

Αναφορικά με τις προκηρύξεις… και  τα νέα  πρωταθλήματα ?

 «Δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουν καθώς  τα πρωταθλήματα έχουν αποκτήσει έτσι  τεράστιο ενδιαφέρον , παραπέμποντας μας, στις δηλώσεις  πριν 15 ημέρες περίπου και πάλι στην «Πατρίς – Σπορ, του

μέλους της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΗ  κ. Σάκη  Καραλάγα, ο οποίος μας είχε τονίσει: Όπως είδατε  και με τα πλει – οφ της Α1  κατηγορίας, τα  πρωταθλήματα  παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο στην κανονική τους περίοδο, όσο και στην διάρκεια των πλει – οφ ανόδου και πλει – άουτ παραμονής! Έτσι δεν καταλαβαίνω  το λόγο γιατί θα πρέπει να  αλλάξουν, απαντώντας έτσι και σε κάποια δημοσιεύματα και κάποιες δηλώσεις! Άλλωστε  και ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας διψά… για καλό ποδόσφαιρο, και φυσικά συναρπαστικά ματς! Αυτό άλλωστε  φάνηκε στα πρόσφατα μπαράζ της Α1, αλλά και στις άλλες κατηγορίες! Με την ίδια  συνταγή λοιπόν  θα πορευτούμε και τη νέα περίοδο σε όλες τις κατηγορίες, τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» της βαθμολογίας!  Το μόνο που δεν μπορώ να σας πω ακόμα είναι σε ότι αφορά τον αριθμό των ομάδων σε ότι αφορά τον προβιβασμό, αλλά και τον υποβιβασμό σε κάθε κατηγορία ! Αυτό θα βγει σε συνάρτηση  με  την  προκήρυξη της ΕΠΟ  στην Γ΄  , όπου  συμμετέχουν τρείς  κορυφαίες  Ηλειακές  ομάδες(Πανηλειακός , ΠΑΟΒ  και  Αστέρας  Αμαλιάδας). Ας  μην κάνουν όνειρα… κάποιοι περί  αλλαγών στις προκηρύξεις  των τοπικών  μας πρωταθλημάτων  κατέληξε.  Με όλα αυτά λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης  Κουλούρης διαψεύδει οριστικά τις διάφορες «φήμες» και τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν»!

Τι  θα γίνει  με τυχόν  κενά… που  προκύψουν από αδυναμία ομάδων να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα?

«Αυτό που με ρωτάται ακόμα δεν μας έχει απασχολήσει!  Καθώς είναι πολύ νωρίς, και θα το ξέρουμε μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στα διάφορα πρωταθλήματα! Αν λοιπόν προκύψουν κενά, θα το δούμε τότε!  Για τα όποια όμως κενά… προκύψουν, αρμόδια για να  αποφασίσει είναι  η εκτελεστική επιτροπή, και αυτό θα πράξη  όταν έρθει  η ώρα! Θέλω να ελπίζω κατέληξε  ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε, ότι  όπως την προηγούμενη σεζόν, έτσι και την νέα, θα έχουμε ελάχιστες ομάδες!

Η εταιρία ΦΑΡΜΑ πάντα κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά!

Σαν Πρόεδρος της ΕΠΣΗ και σαν παιδίατρος  με την ευκαιρία που μου δίνεται, συγχαίρω και ευχαριστώ  και δημόσια , την γαλακτοβιομηχανία ΦΑΡΜΑ,  χορηγό για πολλά χρόνια των Πρωταθλημάτων Υποδομής  της ΕΠΣΗ.  Αποδεικνύει καθημερινά,  ότι εκτός από την ευαισθησία της στην ποιότητα των προϊόντων,  της είναι δίπλα στα παιδιά και στην κοινωνία με όποιο τρόπο μπορεί (χορηγίες, δωρεές κ.λ.π.).

Όλη η επικαιρότητα