ΕΠΣ Ηλείας

Άρης Κουλούρης: «Έως τα μέσα Ιουλίου θα σταλούν στις ομάδες οι νέες προκηρύξεις »

Ακούστε το άρθρο

Επειδή  πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια αναφορικά με τις νέες προκηρύξεις  και την αποστολή στις ομάδες, η «Πατρίς – Σπορ» ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ  κ. Άρη Κουλούρη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ και της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ξεκαθάρισε και πάλι,  ότι  αυτή η αργοπορία οφείλεται στην αργοπορία… της Γ.Σ. της ΕΠΟ:

«Η  ΕΠΣ Ηλείας είναι έτοιμη να προχωρήσει  στην έκδοση των νέων προκηρύξεων των τοπικών μας πρωταθλημάτων, αλλά όμως δεν μπορεί να το κάνει, αν δεν προηγηθεί σήμερα Παρασκευή, η Γ.Σ. της ΕΠΟ, η οποία φέτος λόγω διαφόρων συγκυριών, δυστυχώς έχει καθυστερήσει!

Όμως ας μην ανησυχούν  οι παράγοντες και οι ομάδες τους, καθώς μετά τη Γ.Σ. της ΕΠΟ, και αφότου βγουν οι νέοι κανονισμοί και οι νέες προκηρύξεις από πλευράς της ΕΠΟ, και η δική μας ΕΠΣΗ  θα εναρμονιστεί ανάλογα! Θεωρώ μάλιστα ότι έως τα μέσα Ιουλίου όλες οι ομάδες  θα έχουν στα χέρια τους  τις προκηρύξεις  των νέων πρωταθλημάτων, όπου θα αναγράφονται ότι τους αφορά!

Πάντως μελετώντας ήδη από την πλευρά μας τις νέες προκηρύξεις, δεν βλέπω κάποιες σημαντικές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, κατέληξε ο κ. Κουλούρης»!

Όλη η επικαιρότητα