ΕΠΣ Ηλείας

Άρης Λανθίου: Η Νίκη Παφιλιάρη «ηγείται»… της νέας προσπάθειας!

Ακούστε το άρθρο

*Αποδεικνύει πως και οι γυναίκες ξέρουν να διοικούν ομάδες ποδοσφαίρου!

2019,  και στην Ηλεία μια γυναίκα ύστερα από πολύ καιρό(κάτι βέβαια πολύ σπάνιο), ηγείται της προσπάθειας μιας τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, του Άρη Λανθίου, που ενώ όλοι πίστευαν ότι τελικά διαλύεται, φρόντισαν κάποια μέλη, μεταξύ αυτών και η συγκεκριμένη γυναίκα , να τον «σώσουν»!  Το Λάνθι είναι χωριό και έδρα της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας του Νομού Ηλείας που βρίσκεται 13,34 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης του Πύργου σε υψόμετρο 80 μέτρων και με μόνιμο πληθυσμό 417 κατοίκων κατά την απογραφή του 2011!

Η Νίκη Παφιλιάρη λοιπόν, στις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου,  εξελέγη αντιπρόεδρος της ομάδας του χωριού της , του Άρη Λανθίου. Ο σύλλογος και φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας,  και η όμορφη Νίκη, συμβάλλει αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρούσα σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα οργανωτική και με μεράκι, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο,  και τρέφει παθολογική αγάπη για το χωριό της, το οποίο μέσω του Άρη προσπαθεί να το αναδείξει, ακόμα περισσότερο! Η 22χρονη απόφοιτη δημοσιογραφίας, αποτελεί τρανή απόδειξη πάντως,  πως το ποδόσφαιρο χωρά γυναίκες, ακόμη και σε σημαντικά διοικητικά πόστα, αναζητώντας και άλλες κυρίες και δεσποινίδες να την μιμηθούν!

*Το  Δ.Σ. της ομάδας του Άρη Λανθίου, νε την ευκαιρία του γάμου τους το περασμένο Σάββατο στην Αμαλιάδα, εύχεται βίων ανθόσπαρτο, στον παίκτη της ομάδας Κώστα Τερζή, και την σύζυγό του Γιώτα Δάρρα!

Όλη η επικαιρότητα