Ποδόσφαιρο

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μαζικού

Τον Μαζικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έπειτα από μία τριετία, υποδέχθηκε ο Παντελής Ζουμπούλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης.
Ακούστε το άρθρο

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο 26χρονος Κονγκολέζος που θα καλύψει, μαζί με τον Μάρβιν Πίρσμαν, τη θέση του αριστερού αμυντικού την προσεχή σεζόν.

Τον Μαζικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας έπειτα από μία τριετία, υποδέχθηκε ο Παντελής Ζουμπούλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης. Ο Μαζικού θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Θα γίνει, έτσι, το τέταρτο απόκτημα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έπειτα από τους Πίρσμαν, Παπέ Σεϊκ Ντιοπ και Αντρέ Γκρέι κι ενώ έπονται οι Ράφαελ Καμάτσο και Μπριάν Νταμπό που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (11/7, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») με τον Ολυμπιακό. Θα πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρόβα τζενεράλε ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Γκόμελ για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Όλη η επικαιρότητα