Lifestyle Smile

«Αριστερή με δεξιές τσέπες»: Χαμός στο Twitter με την ανάρτηση της Μποφίλιου στο Λονδίνο, τα ρούχα που προκάλεσαν αντιδράσεις (pics))

Ακούστε το άρθρο

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο Λονδίνο για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης – Πώς σχολίασε το Twitter την ανάρτησή της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου από το Λονδίνο, εκεί όπου και βρέθηκε για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ. Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν «βροχή».

Ο πρώτος που σχολίασε τις αναρτήσεις της Μποφίλιου ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έγραψε τα εξής:

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;».

Όμως δεν ήταν ο μόνος χρήστης του Twitter που σχολίασε τα ρούχα της Νατάσσας Μποφίλιου. Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορά στα παραπάνω στιγμιότυπα η Νατάσσα Μποφίλιου και σύγκριναν την εμφάνισή της με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.

Πηγή: thestandard.gr

Όλη η επικαιρότητα