Events Lifestyle Ηλεία Κόσμος

Άρωμα Ελλάδας στην Ιρλανδία! – Μοναδικό πάρτυ για τους έλληνες του Μπέλφαστ

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος είναι μικρός, λένε, μα όταν λείπουν αυτά που αγαπάς γίνεται τεράστιος… ακόμα κι αν η ευτυχία τους βρίσκεται σε άλλη πόλη, χώρα ή ήπειρο…

Ευτυχία είναι η οικογένεια, οι φίλοι, είναι οι γεύσεις και τα αρώματα…Για τους έλληνες, ευτυχία είναι και η διασκέδαση, η ελληνική αυθεντική διασκέδαση. Κάτι που λείπει από όλους που έχουν αφήσει την πατρίδα τους, αναζητώντας αλλού το μέλλον τους.

Όταν υπάρχει θέληση, όμως, υπάρχει και τρόπος κι έτσι μια ομάδα ελλήνων, ο Γιώργος Αργυρόπουλος από τον Πύργο, ο Χάρης Παπαβλασόπουλος από την Κέρκυρα και ο Στράτος Ευστρατίου από την Καβάλα, που ζουν στο μακρινό Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, εκεί όπου ζουν και πολλοί ακόμα έλληνες, σκέφτηκαν να διοργανώσουν ένα ελληνικό πάρτυ με ελληνική μουσική για τους έλληνες που ζουν εκεί, μακριά από αυτά τα λίγα -ίσως που τους κάνουν πιο ευτυχισμένους. Η αρχή έγινε!

Από αυτό το πάρτυ δεν θα μπορούσε να λείπει και κάποιος έλληνας deejay. Έτσι, οι διοργανωτές του “This Is Spasta” -έτσι ονόμασαν το πάρτυ τους, κάλεσαν τον «δικό μας» deejay και ραδιοφωνικό παραγωγό του ORT fm, Παύλο Πεσκελίδη.

Με συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι τον υπογράφοντα του κειμένου αυτού, ξεκινήσαμε από τον Πύργο Ηλείας για την Ιρλανδία. Σκέψεις πολλές, ο ενθουσιασμός απερίγραπτος και η αγωνία στο ζενίθ. Όλα αυτά για το κάτι νέο και το διαφορετικό που θα συναντούσαμε εκεί.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, λοιπόν, όλοι οι έλληνες του Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, είχαν δώσει ραντεβού, να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα όπως μόνο οι έλληνες ξέρουμε.

Με όπλα την καλή διάθεση, τις μουσικές επιλογές του Παύλου Πεσκελίδη και τη φροντίδα των διοργανωτών, το καταφέραμε στο έπακρο!

Ο κόσμος το χάρηκε και το διασκέδασε με την ψυχή του. Ο χορός και το τραγούδι δε σταμάτησαν στιγμή, με το κέφι να χτυπά κόκκινο.

Ευχή όλων, «και στο επόμενο!».

Όλη η επικαιρότητα