Άρωμα γυναίκας στον δήμο Πηνειού – Αμαζόνες της αυτοδιοίκησης

Γοητεία, εμπειρία, αγωνιστική διάθεση

«Αμαζόνες της αυτοδιοίκησης» χαρακτήρισε κάποιος δημοτικός σύμβουλος τις γυναίκες συναδέλφους του στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Πηνειού. Πρόκειται για έξι γοητευτικές γυναίκες, διαφορετικών δημοτικών παρατάξεων με κοινό στοιχείο όμως την αγωνιστική διάθεση για την αποστολή που τους έχει ανατεθεί από τους δημότες.

Η Σοφία Μαρινοπούλου, οδοντίατρος και καθηγήτρια σήμερα στο Β ΕΠΑΛ Αμαλιάδας,  κατέχει τα σκήπτρα της εμπειρίας στον αυτοδιοικητικό τομέα μεταξύ των γοητευτικών γυναικών που απαρτίζουν τα μέλη του ΔΣ του Δήμου Πηνειού. Εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και οι αυτοδιοικητικές της γνώσεις είναι πολύτιμες τόσο για την παράταξη όσο και για το δήμο.

Η Βάντα (Χρυσοβαλάντω) Κοντούλη η δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πηνειού καθώς και πρώην δήμαρχος Πηνειού για διάστημα δύο μηνών, δεν χρειάζεται συστάσεις αφού ανήκει στην ομάδα των έμπειρων αυτοδικοικητικών. Η κ. Κοντούλη είναι μέλος της παράταξης του Σάκη Γεωργόπουλου. Έχει εκλεγεί και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η Μαρία Πανάγαρη εξελέγη με τον συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Είναι η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι και πρόεδρος ΝΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δυναμική αποφασισμένη να φέρει εις πέρας την αυτοδιοικητική της αποστολή με επιτυχία.

Η Χριστίνα Βρυώνη εξελέγη με τον συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, έτοιμη να διεκδικήσει στόχους και οράματα ιδιαίτερα  για τη νέα γενιά του δήμου Πηνειού.  Έχει εκλεγεί και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Η Αρετή Τσερεμέ η γνωστή μαία που εργάζεται στο ΚΥ Γαστούνης εξελέγη επίσης με τον συνδυασμό του Σάκη Γεωργόπουλο. Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην αποστολή που τις ανέθεσαν οι δημότες.  Έχει εκλεγεί και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η Φωτεινή Ανδριοπούλου εξελέγη με την παράταξη του έμπειρου αυτοδιοικητικού Σάκη Γεωργόπουλου και δηλώνει έτοιμη να υπηρετήσει με όλες τις δυνάμεις της την αποστολή για την οποία και εμπιστεύτηκαν και την εξέλεξαν οι δημότες του δήμου Πηνειού. Έχει εκλεγεί και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.