Αθλητισμός

«Άρωμα» Μεσογειακών στον Πύργο!

Ακούστε το άρθρο

«Γεύση» Μεσογειακών Αγώνων πήρε χθες το πρωί ο Πύργος και η κεντρική πλατεία της πόλης αφού στην πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας βρέθηκε  η δράση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανάδειξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 2019 με την ονομασία «Road Show».

Η εν λόγω δράση προβλέπει ολοήμερες επισκέψεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τον Πύργο να έχει χθες την τιμητική του και ένα  ειδικά διαμορφωμένο και με τα διακριτικά της διοργάνωσης αυτοκίνητο, στάθμευσε από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. στην πλατεία «Σάκη Καράγιωργα» και  περιμετρικά του στήθηκε μια έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από τα αθλήματα που πρόκειται να διεξαχθούν στους Αγώνες και από αξιοθέατα της Πάτρας.

Παράλληλα, υπήρχαν οθόνες στις οποίες προβλήθηκαν βίντεο της διοργάνωσης και της πρωτεύουσας της Αχαΐας και περίπτερο από το οποίο διανεμήθηκε υλικό αλλά και γενικότερες πληροφορίες για τους Μεσογειακούς Παράκτιους στους Πυργιώτες που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το «Road Show».

Τα  στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής ενημέρωσαν τους πολίτες για την σπουδαία διοργάνωση που έρχεται τον Αύγουστο στην Πάτρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 25 με 31 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα λάβουν χώρα οι Αγώνες.

Όλη η επικαιρότητα