Ηλεία

Αρπαγή, ξύλο και ληστεία στον Κάμπο!

Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε προχθές το βράδυ σε περιοχή του Κάμπου ένας 21χρονος. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε χθες στο ΑΤ Πηνειού, δύο άνδρες, ένας 29χρονος και ένας 30χρονος, τον άρπαξαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν σε ερημική δασική τοποθεσία. Στη συνέχεια τον έβγαλαν από το όχημα, του πήραν το κινητό τηλέφωνο, τον χτύπησαν προκαλώντας του μώλωπες και του ζήτησαν χρήματα για να του επιστρέψουν το κινητό, κάτι που ο 21χρονος δεν ήταν σε θέση να πράξει, με συνέπεια να τον εγκαταλείψουν στην ερημιά και να φύγουν με το αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος βρήκε το σθένος και επέστρεψε με τα πόδια στο σπίτι του και κατήγγειλε το συμβάν στις αστυνομικές αρχές. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού, ενεργώντας αστραπιαία, μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες, ενώ αναζητείται και ο δεύτερος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως.

Εις βάρος του συλληφθέντος έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα