Ηλεία

Άρπαξε την 4χρονη κόρη από τη μητέρα και εξαφανίστηκε!

kakopoiisi1_710184583.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για την αρπαγή της 4χρονης κόρης του κατηγορείται ένας 35χρονος τσιγγάνος από την περιοχή του Πύργου, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα δεν έχει επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 27χρονη τσιγγάνα στην Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρωί, η 27χρονη μητέρα, που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και διαμένει εκεί, κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου πως ο 35χρονος άρπαξε την τετράχρονη κόρη τους με την πρόφαση να την πάει βόλτα πριν από επτά ημέρες και μέχρι σήμερα δεν την έχει επιστρέψει.

Η 27χρονη και ο 35χρονος, σύμφωνα με πηγές του Patrisnews.com, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά εκτός γάμου και τα οποία ο ίδιος, όπως καταγγέλει η μητέρα, δεν τα έχει αναγνωρίσει. Ωστόσο προ ημερών, ήλθε σε επαφή με την 27χρονη μητέρα στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να αρπάξει το παιδί και από τότε έχει εξαφανισθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 35χρονος φέρεται να διαμένει σε καταυλισμό Τσιγγάνων στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης μαζί με το 4χρονο κορίτσι, ενώ οι αστυνομικοί ήδη διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Π.ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Όλη η επικαιρότητα