Προγνωστικά

Άρσεναλ και Λίβερπουλ για μία θέση στον τελικό

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για τον αποψινό ημιτελικό του League Cup Αγγλίας και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest.
Ακούστε το άρθρο

Ο ημιτελικός του League Cup Αγγλίας, ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, ξεχωρίζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Ανοιχτοί έμειναν οι λογαριασμοί τους, μετά την ισοπαλία με 0-0 που έφεραν την προηγούμενη εβδομάδα στο Anfield. Η ομάδα που θα επικρατήσει απόψε (21:45) στο Emirates θα είναι η αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό του Wembley. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια θα παίξουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Άρσεναλ-Λίβερπουλ, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 1-3 για τον ημιτελικό του League Cup Αγγλίας, καθώς και η τριάδα που περιλαμβάνει την νίκη με μηδέν παθητικό του Άρη στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία, την επικράτηση  στο πρώτο ημίχρονο της Άρσεναλ στο ματς με τη Λίβερπουλ και την νίκη της Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Λέτσε.

Ένας νικητής κέρδισε 6.342 ευρώ με επτά ισοπαλίες

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ένας μεγάλος νικητής στο Pamestoixima.gr επέλεξε επτά ισοπαλίες σε αγώνες της Super League, της Serie A, της Bundesliga, της Ligue 1 και της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας, έπαιξε το σύστημα 6-7 και με 3,50 ευρώ κέρδισε 6.342 ευρώ.

Έπαθλα άνω των 40.000 ευρώ μοίρασε το Weekly Fest

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Την προηγούμενη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 5.338 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με 21 αθλήματα

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.
Τα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου.

Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

Στα Virtuals+ το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια January+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όλη η επικαιρότητα