Ελλάδα

Άρτα: «Έχω μετανιώσει, ζητάω συγνώμη» λέει τώρα ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Άρτας στις τέσσερις το απόγευμα.
Ακούστε το άρθρο

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις ο πεθερός του μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη του από τους πυροβολισμούς.

Λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο 29χρονος που συνελλήφθη σε χωριό των Τζουμέρκα, Β.Α  μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας. Παραδόθηκε έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στις αρχές αναφέροντας ότι βρίσκεται στο χωριό Δαφνούλα της Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του και μέσα στην ημέρα αναμένεται να μεταφερθεί στην Εισαγγελία αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Ζητάω συγνώμη, έχω μετανιώσει» ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Το Newpost επικοινώνησε με το δικηγόρο του Κώστα Τράμπα ο οποίος είπε ότι ο 29χρονος έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έκανε. Το ζευγάρι, μας είπε, είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες ημέρες.

Ο 29χρονος επί δύο ημέρες κρυβόταν στα βουνά της περιοχής μετά την δολοφονία του πεθερού του με τέσσερις σφαίρες. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις ο πεθερός του μπήκε μπροστά για να σώσει την κόρη του από τους πυροβολισμούς.

Η κηδεία του άτυχου άντρα έγινε χθες μέσα σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης.

Ο 29χρονος αναμένεται να δώσει την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς για τους λόγους που τον οδήγησαν τη μοιραία ημέρα  στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του και γιατί πήρε το όπλο από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Άρτας στις τέσσερις το απόγευμα αντιμετωπίζοντας ένα βαρύ κατηγορητήριο: Ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας γιατί πυροβόλησε εναντίον και της πρώην συζύγου του αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δεν αποκλείεται να απολογηθεί ακόμα και σήμερα.

Πηγή: newpost

Όλη η επικαιρότητα