Ελλάδα

Άρτα: Γυναίκες άρπαζαν χρήματα και… ψώνια από ηλικιωμένους!

Συνελήφθη η μία δράστιδα των κλοπών, αναζητείται η συνεργός της
Ακούστε το άρθρο

Το κατάλληλο σύστημα είχαν βρει δυο επιτήδειες για να ξαφρίζουν ηλικιωμένους στην πόλη της Άρτας, καθώς η μια αποσπούσε την προσοχή του θύματος με τη μέθοδο της απασχόλησης και η άλλη άρπαζε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, όχι μόνο χρήματα από την τσέπη του, αλλά και τα… ψώνια του!

Τελευταίο τους θύμα ήταν ένας ηλικιωμένος τον οποίο πλησίασε η πρώτη την Πέμπτη και κατάφερε να τον απασχολήσει, για να “βουτήξει” η συνεργός της 300 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του. Μάλιστα, επειδή ο ανυποψίαστος άνδρας είχε αφήσει κάτω τις τσάντες με προϊόντα αξίας 100 ευρώ που είχε αγοράσει, η “μακρυχέρα τις άρπαξε και αυτές και έγινε καπνός!

Ωστόσο, οι δυο δράστιδες ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια και η μια από αυτές συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 ευρώ. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπές, ενώ αναζητείται η συνεργός της τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα