Αθλητισμός

Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ: Έκοψε την πίτα της σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα

s2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το Αθλητικό Ερασιτεχνικό Σωματείο Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πίτας για το 2014. 

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στη λέσχη του Συλλόγου στην Αμαλιάδα, ολοκληρώθηκε η ετήσια γιορτή σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους αθλητών, αθλητριών και φίλων.

Την κοπή της βασιλόπιτας, ανέλαβαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων του Φοίνικα, Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης [Σι Μιάο Γιν – 5ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου] και Δάσκαλος Αλτάνης Θεόδωρος [Σι Μιάο Τζου – 4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου], οι οποίοι από κοινού ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και καλή πρόοδο σε όλους τους παρευρισκομένους.

Τυχερή της βραδιάς που έτυχε το φλουρί της πίτας, ήταν η Αθλήτρια Αννα Κοτίνη, που κέρδισε και το συνοδευτικό δώρο ένα ίσιο σπαθί.

Στη συνέχεια, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου, Κωστόπουλος Ανδρέας, έκανε μια σύντομη αναφορά στη χρονιά που πέρασε. «Πάρα τις δυσκολίες και την οικονομική κρίση, δεν λυγίσαμε. Παραμείναμε και θα παραμείνουμε πιστοί στις παραδόσεις και στις αξίες μας και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε και να διαδίδουμε τη παράδοση του Σαολίν, όπως αρμόζει σε αυτή την πανάρχαια παράδοση που κληρονομήσαμε.

Με προσωπική εργασία των υπευθύνων και των φίλων του Σωματείου, συνεχίζουμε όχι μόνο να λειτουργούμε αλλά και να στεφόμαστε από επιτυχίες. Επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου σε διοργανώσεις όπως, το 4ο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος «Ολύμπιο» στις 17/02/2013 στο Ξυλόκαστρο, με παρουσία 6 αθλητών και συλλογή 6 χρυσών μεταλλίων, το 2ο Διεθνές & 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στις 21/04/2013 στην Θεσσαλονίκη, το 18ο διασυλλογικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο, στις 19/05/2013.

Μάλιστα, στο 2° διεθνές & 6° Πανελλήνιο Κύπελλο πολεμικών τεχνών «Μυγδονία» που φιλοξενήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών στο Λαγκαδά, στις 24/11/2013, ο Σύλλογός μας μπόρεσε να παρουσιάσει την επιλεγμένη ομάδα του με 12 Αθλητές & Αθλήτριες, η οποία τιμήθηκε με 8 Χρυσά, 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια, αμείβοντας τους κόπους και τις προσπάθειες των εκπαιδευτών.

Παράλληλα, το σωματείο μας συμμετείχε και σε βιωματικές εκπαιδευτικές ημερίδες, όπως «Σαολίν Τσαν Τσι Τζιαν και Εφαρμογές Τσι Να στην Καθημερινή ζωή» και «Σαολίν Γου  Γκονγκ βασικές Μορφές Άσκησης» στο Λαγκαδά, «Σαολίν Πα Τουάν Τζιν και Διαφύλαξη της Υγείας» στη Κυλλήνη, στο πλαίσιο της υλοποιούμενης Πράξης του ΕΠΟΚΕΣ «Γνωριμία με τις Τέχνες και τη Κουλτούρα του Σαολίν», όπως επίσης και τη βιωματική εκπαιδευτική ημερίδα «Tάι Tζι Τσουάν» και «Τσι Γκον» στο πανέμορφο δάσος της Φολόης.

Μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογο υπήρξε και η Τρίτη Σύνοδος Αξιολόγησης στο Σαολίν Κουνγκ Φου για το 2013, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος, στην Αμαλιάδα Ηλείας, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013».

 Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τη προσπάθεια των δασκάλων, των μελών, των αθλητών και των λοιπών συντελεστών του συλλόγου, για το ακούραστο έργο τους και για την προσπάθεια που καταβάλλουν για τη δημιουργία των προϋποθέσεων ανάδειξης του συλλόγου και τη διάδοση της παράδοσης του Σαολίν, την καλλιέργεια των αθλητών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου και των συμπολιτών μας. Τους ευχόμαστε καλό κουράγιο για τα δρώμενα που έχουν προγραμματιστεί για το 2014 και πάντα ακούραστα να συνεχίζουν το έργο τους με κέφι και μεράκι.

Και του χρόνου!

*** Διεύθυνση Αχιλλέα Μπουντουβή 39, τηλ. 6970056520. www.shaolin-ileia.gr

Όλη η επικαιρότητα