Οικονομία

ΑΣΕΠ: Έρχονται τέσσερις νέες προκηρύξεις για 233 θέσεις εργασίας

Ακόμα τέσσερις προκηρύξεις ΑΣΕΠ αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα τέσσερις προκηρύξεις ΑΣΕΠ αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα οι οποίες θα καλύψουν συνολικά 233 θέσεις εργασίας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, υπό επεξεργασία βρίσκονται οι προκηρύξεις:

Για την πλήρωση 52 θέσεων μονίμου προσωπικού, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αναλυτικά, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52) θέσεων μονίμου προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4754/2021.

  • Για την πλήρωση 29 θέσεων σε τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων.

Περιλαμβάνει την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Β’ και Γ’ Ζώνης Μεσσαράς, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής, για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Βέροιας, για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης και για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ ΠΕΔΙΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΛΑΓΚΑΔΑ, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ ΜΠΟΪΔΑ – ΜΑΥΡΗΣ. (άρθρο 28 του ν.4765/2021).

  • Για την πλήρωση 72 θέσεων σε Επιμελητήρια της χώρας.

Αφορά στην πλήρωση δύο (2) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πλήρωση εξήντα τεσσάρων (64) Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Σερρών (άρθρο 28 του ν. 4765/2021).

  • Για την πλήρωση 80 θέσεων σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Περιλαμβάνει την πλήρωση τριάντα μίας (31) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας στις Εθνικές Βιβλιοθήκες, για την πλήρωση δεκατεσσάρων (14) θέσεων ΠΕ κατηγορίας του Υπουργείου Εσωτερικών και για την πλήρωση τριών (3) θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΔΔΑ, για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΥΕ κατηγορίας της Ακαδημίας Αθηνών, για την πλήρωση (μίας) 1 θέσης ΔΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής & Κονίτσης, για την πλήρωση (μίας) 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου, για την πλήρωση (δύο) 2 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, για την πλήρωση (οκτώ) 8 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για την πλήρωση (μίας) 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας της Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου, για την πλήρωση (μίας) 1 θέσης ΠΕ κατηγορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, για την πλήρωση οκτώ (8) θέσεων ΠΕ κατηγορίας του ΕΛΓΑ, για την πλήρωση μιάς (1) θέσεως ΠΕ Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων του ΕΟΜ, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του ΕΚΟΜΕ (άρθρο 28 του ν. 4765/2021).

Όλη η επικαιρότητα