Οικονομία Υγεία

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.116 προσλήψεις στην Υγεία

Ακούστε το άρθρο

Ξεκινά, σήμερα 9 Απριλίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ.

Ο διαγωνισμός αφορά σε 1.116 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Οι προθεσμίες

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, αρχίζει σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 του μηνός (ώρα 14.00μ.μ)  για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δ.Ε. με κωδ. τίτλου 310 και 314 (β΄ και γ΄ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ – σελ. 236 του ΦΕΚ).

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα