Categories: Ηλεία

Ασπίδα προστασίας σε κάθε απειλή της Μέλισσας,οι ίδιοι οι κάτοικοί της

Share

Για δεύτερη φορά ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή της κοινότητας μας,πλησίον ιδιωτικής εγκατάστασης ηλεκτροδότησης, από άγνωστη αιτία.

Αμέσως έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους που βρίσκονταν στα χωράφια τους, που σαν λιοντάρια ετοιμοπόλεμα με το δικό τους εξοπλισμό (ρεντιστικά, φρέζες) όρμησαν στη φωτιά και πραγματικά την περιόρισαν με στοχευμένες κινήσεις έως ότου τελικά και την κατέσβησαν.

Πρώτοι έφτασαν οι: Απόστολος Θεοφιλόπουλος,Γιάννης Θεοφιλόπουλος,Διονυσιος Θεοφιλόπουλος,Αλέξανδρος Παναγόπουλος,Κώστας ΣταυρόπουλοςΠαναγιώτης Διαμαντόπουλος.κλπ Μπράβο σας!!!

Σαν Μέλισσες μαζεύεστε, ενώνετε δυνάμεις προστασίας για τον τόπο μας!

Σαφώς ,κατέφθασε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών κ. Θεόδωρος Λεβέντης με 2 υδροφόρα οχήματα και τους πυροσβέστες του, τους οποίους και ευχαριστουμε από καρδιάς για την άριστη συνεργασία! Πολίτες και φορείς έχουμε ιερό χρέος στον ευλογημένο μας τόπο!

Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους μας και να οδηγεί τη σκέψη μας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.. Όλοι σε επαγρύπνηση να προασπίζουμε πάντα τα καλά και όμορφα του τόπου μας.