Μπάσκετ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Κόβει πίτα στις 15/2 με τα Αστέρια και πολλές βραβεύσεις!

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο KINGDOM θα γίνει η φετινή εκδήλωση των σωματείων Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και Αστέρια Αμαλιάδας.
Είναι η ετήσια μεγάλη εκδήλωση που θα βραβευτούν μορφές του Ηλειακού Αθλητισμού που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και άνθρωποι που είναι δίπλα στις δύο αυτές ομάδες και βοηθούν στον δύσκολο αγώνα που κάνουν.Οι πρώτες τρεις βραβεύσεις της φετινής μας γιορτής είναι :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Ο Αμαλιαδίτης άσσος που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Αναγέννησης Αμαλιάδας και διέγραψε λαμπρή πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.Αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανηλειακού και του ΟΦΗ .
Υπέγραψε το 2004 στον Παναθηναϊκό  όπου παραχωρήθηκε μετά από ένα μήνα στον ΟΦΗ . Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου , Ιωνικό , Καλλιθέα και Πανελευσινιακό . Επίσης σε Ηλειακό Λεχαινών και Αστέρα Αμαλιάδας.

ΣΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πυργιώτης καθηγητής Φυσικής Αγωγής που έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Γ.Ε Πύργου. Αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με τη φανέλα του Γ.Σ Κομοτηνής. Επέστρεψε μετά τις σπουδές του στον Πύργο όπου πραγματικά διέπρεψε στην παραγωγή νέων αθλητών με αποκορύφωμα την ανακάλυψη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Ακούραστος εργάτης του Ηλειακού μπάσκετ και μια εξαίρετη προσωπικότητα τον καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ηλειακού Αθλητισμού .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Στο πρόσωπο του αθλητή της ομάδας του ΑΣΣ Αμαλιάδας βραβεύεται ο ερασιτέχνης αθλητής .Ο αθλητής που ξέρει μόνο να δίνει στο σωματείο του και τους συναθλητές του .Πάντα πρώτος στην προπόνηση και ψυχή της παρέας . Από τις πρώτες στιγμές στον σύλλογο στα δύσκολα μέχρι σήμερα . Πάντα χαμογελαστός και με θετική ενέργεια για το καλό της ομάδας . Ο ΑΣΣΑ χαρακτηρίζει τιμή, που ένα τέτοιο σπάνιο παιδί και αθλητής είναι μαζί του.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις σε ανθρώπους και χορηγούς που έχουν βοηθήσει και βοηθούν τους συλλόγους μας.

Όλη η επικαιρότητα