Μπάσκετ

ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου ο Ανδρέας Παπαδάκος – Κάνει προσφορά στον σύλλογο το σκούτερ

Κάνει προσφορά στον σύλλογο το σκούτερ να το εκποιήσει και να ωφεληθεί του αντιτίμου!

Όπως είχαμε ανακοινώσει, σε σχέση με την λαχειοφόρο αγορά του ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ο τυχερός αριθμός που ανέδειξε η κληρωτίδα κατά την κλήρωση του Λαικού Λαχείου στις 23 Απριλίου ήταν το 1150. Επίσης είχαμε ανακοινώσει πως αυτός ο λαχνός συμπεριλαμβανόταν στους πωληθέντες λαχνούς.

Ο φίλος της ομάδας που αγόρασε τον λαχνό 1150 είναι ο Ελληνοκαναδός συμπολίτης μας Κος Ανδρέας Παπαδάκος!

Ο Λαχνός 1150 πωλήθηκε στον Κο Παπαδάκο μαζί με άλλους 16 λαχνούς και συγκ/να από το 1135 έως το 1150 από τον ταμία του συλλόγου μας Κο Δ. Πέππα.

Στη συνέχεια κλήθηκε ο τυχερός να παραλάβει το δώρο της λαχειοφόρου αγοράς μας, το εξαιρετικό σκούτερ KYMCO Agility 125 κυβικών μοντ. 2019 αξίας 1.950 ευρώ, που αλλού, στο κλειστό της Ήλιδας, φυσική έδρα της ομάδας. Εκεί μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε ως υπεύθυνους για την παράδοση του επάθλου αφού ο Κος Παπαδάκος παρέλαβε μεν τα κλειδιά του σκούτερ και φωτογραφήθηκε μαζί μας, δήλωσε δε πως προσφέρει το έπαθλο της λαχειοφόρου στον ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ώστε να εκποιηθεί και να ενισχύσει επι πλέον τις τρέχουσες ταμειακές ανάγκες μας!

Αναλυτικά η δήλωση του μεγάλου τυχερού Κου Παπαδάκου:

«Αγοράζοντας λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς του ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θέλησα να συνδράμω το σωματείο ν’ ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις που όπως γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι μεγάλες, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται οργανωμένα και σε υψηλό επίπεδο. Οι αγωνιστικές επιτυχίες άλλωστε της ομάδας μόνο τυχαίες δεν είναι αφού σ’ αυτήν δραστηριοποιούνται εξαιρετικοί άνθρωποι, εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας μας, που διακατέχονται από πάθος και συνέπεια γι αυτό που κάνουν.
Ήδη από την αρχή της χρονιάς στήριξα την μαραθώνια προσπάθεια του ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ εκ μέρους της «ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΗΑΣ» της οποίας ήμουν πρόεδρος και συνιδρυτής. Αυτό θεωρώ πως οφείλουν να κάνουν στην πράξη και άλλοι παράγοντες της πόλης και όχι μόνο, γιατί πιστεύω πως δίχως υψηλό ντόπιο αθλητικό και κατά συνέπεια πολιτιστικό προϊόν ο τόπος μας γίνεται φτωχότερος! Αυτός είναι ο κανόνας που καθορίζει και την δική μου συμβολή διαχρονικά προς όλα ανεξαιρέτως τα αθλητικά σωματεία του τόπου μου τα οποία πάντα στήριξα και θα στηρίζω όποτε αυτό μου ζητηθεί.
Συμμετέχοντας στην λαχειοφόρο κίνητρο μου δεν ήταν να αποκομίσω προσωπικό όφελος αν κέρδιζα το έπαθλο. Ως εκ τούτου αφού η τύχη επέλεξε εμένα ως τον τυχερό με ιδιαίτερη χαρά παραλαμβάνω το σκούτερ από τους ανθρώπους της ομάδας και το δωρίζω πίσω σ’ αυτήν ώστε να επωφεληθεί τα μέγιστα απ’ αυτήν την δράση!
Τέλος συγχαρητήρια στους αθλητές, το τεχνικό team και τους παράγοντες του ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την κατάκτηση ως αήττητοι, του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ και δηλώνω πως θα είμαι κοντά τους στην νέα επόμενη πρόκληση αυτήν της Α1 κατηγορίας!»

Όλη η επικαιρότητα