Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ- ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-4: Το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά…

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με περίπου είκοσι λεπτά καθυστέρηση προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την πληρωμή της διαιτησίας, ο νεανικός Αστέρας που για μια ακόμα φορά παρατάχθηκε με την ομάδα των ακαδημιών συν τον Σιούλα, γνώρισε την ήττα με 4-0 από τον Αχαρναϊκό που ήρθε στην Αμαλιάδα έχοντας μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς και τους πήρε ανεβαίνοντας πλέον πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι νεαροί Αστερίτες προσπάθησαν αλλά η διαφορά ποιότητας, εμπειρίας,  σωματοδομής και φυσικής κατάστασης ήταν εμφανής και έτσι υποχρεώθηκαν σε μια ακόμα ήττα.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Καραγέωργο στο 17΄, για να έρθει ο Τσιντώνης στο 35΄να κάνει το 0-2. Στο 53΄ο Τσιντώνης έκανε το 0-3 και στο 65΄ο Ντος Σάντος έγραψε το τελικό 0-4.

Αστέρας: Εσάι, Παπαγεωργίου, Παρμάκης (46’ Σκάμπι), Γιαννόπουλος Δ., Σιούλας, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος Κ. (75’ Ραμπαβίλας), Αθανασούλης (70’ Χριστοδουλόπουλος), Ζωγόπουλος (46’ Ψιούρης)

Αχαρναϊκός: Αντωνόπουλος, Δεγαϊτάς, Μανιδάκης, Τασούλης, Τζανέτος, Αντζέλι, Κυριακίδης, Δήμος, Ντος Σάντος, Τσιντώνης, Καραγεώργος..

Όλη η επικαιρότητα