Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Ανέλαβε ο Τ. Καββακάς με συνεργάτη τον Δ. Τσακαλίδη!

Ο Τίμος Καββακάς, που έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αμαλιάδα, χθες το απόγευμα, πραγματοποίησε  την πρώτη του προπόνηση, επιδιώκοντας αφού πρώτα μίλησε και με όλους τους παίκτες μαζί, αλλά και με καθέναν ξεχωριστά.

Ταυτόχρονα, με την άφιξη του Καβακά στην Αμαλιάδα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, καθώς πάμε σε αλλαγές και σε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ήδη ο καταξιωμένος γυμναστής Δημήτρης Τσακαλίδης έπιασε δουλειά και θα είναι ο άμεσος  συνεργάτης του!

Πως φτάσαμε στην «καρατόμηση»… Μίχου!

Μόνο ένα μήνα  παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος απομακρύνθηκε το βράδυ της Κυριακής επιστρέφοντας από το Βλαχιώτη.  Μια κίνηση, η οποία δείχνει τις προθέσεις του Θανάση Παπαγεωργίου να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα μπει με αξιώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος και διεκδίκησης της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.  Καθώς  όλα άλλαξαν ραγδαία τις τελευταίες μέρες, οπότε και όχι μόνο έγιναν σπουδαίες μεταγραφές, όχι απλά έγινε επανασχεδιασμός της ομάδας, αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο στα πράγματα, καθώς δεν θέλει πολλή φιλοσοφία να αντιληφθεί κανείς ότι πίσω από αυτές τις δαπανηρές και ηχηρές μεταγραφές, βρισκόταν αυτός, ο οποίος έκλεισε τους παίκτες. Όμως έως τώρα η ομάδα δεν «ρολάριζε», έστω και στα φιλικά ματς! Για αυτό άλλωστε δεν χρειάστηκε πάρα πολύ ο Θανάσης Παπαγεωργίου να προχωρήσει σε ριζική αναδόμηση της ομάδας και θα προχωρήσει κι άλλο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τίμος Καββακάς θα ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με τρόπο τέτοιο ώστε να πλησιάσει προς τη δική του φιλοσοφία, ενώ κάποιοι από τους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ίσως αποτελέσουν παρελθόν.

*** Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 33χρονου αριστεροπόδαρου Ρουμάνου επιθετικού Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Ο παίκτης υπέγραψε και τον παρουσίασε επίσημα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Πετρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα