Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Αργούν ακόμα οι διοικητικές διεργασίες…

Μια εβδομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, και στον «βυσσινί» σύλλογο της Αμαλιάδας , άπαντες βρίσκονται σε διακοπές! Κυρίως  οι παίκτες της ομάδας μετά τον εντυπωσιακό β΄ γύρο που έκαναν στον 3ο όμιλο της Γ΄ εθνικής ,που τους έδωσε στο τέλος την 5η τιμητική θέση στη  βαθμολογία!

Όσο για τον τεχνικό του συλλόγου Λάζαρο Σέμο, ουσιαστικά αποτελεί  παρελθόν αυτή  την ώρα για το σύλλογο, καθώς η συνεργασία του με τους «βυσσινί» ολοκληρώθηκε με  τη λήξη του πρωταθλήματος! Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται… στο μέλλον μια νέα συνεργασία! Σε ότι τώρα αφορά τις διοικητικές διεργασίες, φαίνεται ότι αργούν ακόμα, όμως σύμφωνα με τις «φήμες» που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια,  έχουν δρομολογηθεί κάποιες κινήσεις στον Αστέρα Αμαλιάδας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και την παραίτηση του απερχόμενου προέδρου Κώστα Νικολόπουλου!

Ήδη, έχει προσεγγιστεί ένας από τους πλέον επιφανείς επιχειρηματίες, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος ως γνωστόν είναι και ντόπιος (και δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία ως κορυφαίος στο χώρο του στην Αθήνα σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας). Ο οποίος μάλιστα, στο τελευταίο ματς με τον Α.Ο. Θήβας, βρέθηκε στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια πολύ ισχυρή παρουσία, που όσο περισσότερο εμπλακεί, τόσο περισσότερο αλλάζει τις ισορροπίες.

Σε κάθε περίπτωση, οι διεργασίες συνεχίζονται. Υπάρχουν κι άλλοι επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της περιοχής που στόχος είναι να πλαισιώσουν το νέο σχήμα, ενώ πλέον, το επόμενο βήμα πιθανότατα θα είναι να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την διενέργεια της Γ.Σ. και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της κίνησης η οποία πάει να δημιουργηθεί και θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο, με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Πάντως όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις δεν πρόκειται να έχουμε  πριν τη διέλευση του πρώτου 15 πενθημέρου του Ιουνίου!

Όλη η επικαιρότητα