Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Διεργασιών συνέχεια…

Ακούστε το άρθρο

O Αστέρας Αμαλιάδας μετά τη νίκη του επί της Θήβας ολοκλήρωσε την χρονιά στην τιμητικότατη 5η θέση του πρωταθλήματος, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή περίοδο.

Το ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής μετατοπίζεται στο διοικητικό κομμάτι αφού από τη μέρα που ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί Κ. Νικολόπουλος ανακοίνωσε την παραίτηση του από Πρόεδρος του συλλόγου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αλυσιδωτές.

Τον τελευταίο καιρό ο καπνός που έκανε λόγο για ανάμειξη του Θ. Παπαγεωργίου στα διοικητικά του Αστέρα έγινε… φωτιά μετά την παρουσία του Ηλείου επιχειρηματία στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας από κοινού με τον φίλο και κουμπάρο του Κ. Ντάβαρη αλλά και με τον εκτελών μέχρι και πριν λίγο καιρό χρέη τεχνικού διευθυντή ποδοσφαίρου Β. Αγγελή.

Ο Θ. Παπαγεωργίου, χωρίς τίποτα ακόμα να είναι δεδομένο, έχει προσεγγιστεί για να αναλάβει την διάδοχη κατάσταση και σε μια τέτοια περίπτωση θα παραμείνει στην ομάδα και ο Β. Αγγελής.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω για σχεδόν ολοκληρωμένη συμφωνία και μάλιστα προετοιμάζεται σύσσωμη παραίτηση της τρέχουσας διοίκησης προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής της νέας, στην οποία θα συμμετέχουν και άλλοι επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της περιοχής που στόχος είναι να πλαισιώσουν το νέο σχήμα.

Το επόμενο βήμα αν όλα εξελιχτούν ομαλά θα είναι να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της κίνησης η οποία πάει να δημιουργηθεί και θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επειδή βεβαίως σε τέτοιες περιπτώσεις τα τυπικά, όσο ασήμαντα είναι, άλλο τόσο είναι και σημαντικά (και απαραίτητα), ήδη ετοιμάζεται πρακτικό παραίτησης του Δ.Σ. του συλλόγου προκειμένου όλα τα προαναφερθέντα να πάρουν το δρόμο τους.

Όλη η επικαιρότητα