Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Έρχονται μεγάλες μεταγραφές …

Μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ σε σώμα, όπου πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Βαγγέλης Αγγελής, ο Αστέρας μπαίνει στην τελική ευθεία για την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι από μέρα σε μέρα, θα έχουμε και την ανακοίνωση των επόμενων μεταγραφών, αφού στην ομάδα της Αμαλιάδας έχουν προταθεί παίκτες αξίας, που μπορούν να κάνουν την διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι ο Αστέρας έχει στο στόχαστρο έναν πολύ ικανό κεντρικό αμυντικό, για να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το αμυντικό του πάζλ.

Στην συνέχεια θα γίνουν κινήσεις στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, όπου έχουν ακουστεί ονόματα όπως ο Ματθαίος Μαρουκάκης και ο Νταβίντ Τόρες, παίκτες που είναι πολυτέλεια για την κατηγορία.

Όσον αφορά την άφιξη του Πέτρου Μίχου στην Αμαλιάδα, αυτή θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει περίπου στις 25-26 Ιουλίου, ενώ το πρωτάθλημα με τη νέα μορφή του (όπου θα είναι περίπου 14 ομάδες σε κάθε Όμιλο από τους συνολικά 8) δεν προβλέπεται να ξεκινήσει πριν τις 24 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Όλη η επικαιρότητα