Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: «Έσβησε» οριστικά το όνειρο της Β’ Εθνικής!

Ακούστε το άρθρο

Και οι 16 ομάδες που είχαν το δικαίωμα, δήλωσαν τελικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς δεν υπήρχε καμία απώλεια.

Αυτό σημαίνει πως εξανεμίστηκε και η τελευταία ελπίδα ανόδου του Αστέρα Αμαλιάδας στην Β’ Εθνική, αφού μια από τις 16 ήταν και ο Απόλλων Πόντου, ο μόνος στην ουσία που μέχρι και την λήξη της προθεσμίας ήταν αμφίβολος.

Οι «βυσσινί» πλέον ανήκουν και τυπικά πλέον για άλλη μια χρονιά στην Γ’ Εθνική και έχουν μια τέσσερις μέρες μπροστά τους προκειμένου να λάβουν μέρος σε αυτή και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο υποβιβασμού στο τοπικό.

Από χθες, ξεκίνησε νέος κύκλος διεργασιών με νέα πρωτοβουλία του δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα τρέξει την ομάδα στον νέο 5ο όμιλο.

Τα αποτελέσματα αυτών δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες καθώς τα περιθώρια στενεύουν και αν η κατάληξη είναι θετική που λογικά προς τα εκεί οδεύει, πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

*** Σύμφωνα με πληροφορίες, μια αντιπροσωπεία από τρία άτομα, αναμενόταν να συναντήσει χθες το βράδυ τον Θανάση Παπαγεωργίου, ώστε να ενημερωθούν για τις προθέσεις του και αν η απόφασή του να αποσυρθεί από τα διοικητικά είναι οριστική και αμετάκλητη.

Όλη η επικαιρότητα