ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Εξελίξεις … με φόντο τον πρωταθλητισμό!

Ακούστε το άρθρο

Στασιμότητα εξακολουθεί να υπάρχει στο «βυσσινόλευκο» σύλλογο της Αμαλιάδας τον Αστέρα, και ενώ ο καιρός περνά, και το ημερολόγιο δείχνει σήμερα  1η  Αυγούστου !

Η γενική αδιαφορία που υπάρχει στην Ηλεία  για το ποδόσφαιρο,  έχει   φέρει  την αδιαφορία και στον Αστέρα Αμαλιάδας !

Όμως  όχι για πολύ ακόμα, καθώς τις επόμενες ημέρες, οι οποίες  θα είναι  πολύ κρίσιμες  για το μέλλον του συλλόγου,  αναμένονται  εξελίξεις! Σύμφωνα λοιπόν  με πληροφορίες της στήλης από την Αμαλιάδα, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, και αμέσως μετά  θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας  περιόδου! Μια  νέα περίοδος, για την οποία ο Αστέρας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι  «ουραγός», αλλά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Οι Βυσσινί, ως γνωστό  τη νέα σεζόν, καλούνται  να συμμετάσχουν στο τοπικό Πρωτάθλημα της Α1  της ΕΠΣ Ηλείας , τρία χρόνια ακριβώς μετά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό τους μέσω αγώνων μπαράζ στη Γ΄ Εθνική. Και ο Αστέρας  ως μεγάλος σύλλογος που είναι, θα πρέπει , και είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει, ώστε να επιστρέψει  στη Γ΄  εθνική που είναι η θέση του ! Βέβαια οι περισσότεροι των παλιών παραγόντων του Αστέρα, περιμένουν  να ανοίξει  τα «χαρτιά» του,  ο ισχυρός παράγοντας  που ακούει στο όνομα  Θανάσης Παπαγεωργίου!

Αν  επιστρέψει έστω και στο παρά – πέντε (όπως ακούγεται), είναι ικανός σε χρόνο  ρεκόρ να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα για πρωταθλητισμό, έστω  και αν δεν βρει  παίκτες από την Ηλειακή αγορά! Άλλωστε  αυτό το έχει αποδείξει στο παρελθόν με  τους συνεργάτες του, και μάλιστα στο παρά – πέντε!

«Κλεισμένοι» παίκτες από Ηλεία και  5  «ονόματα»   εκτός Ηλείας !

Οι παράγοντες που ήδη  κινούν τα νήματα…, έχουν ήδη μιλήσει και έχουν συμφωνήσει με κάποιους Ηλείους παίκτες, και από εκεί και πέρα θα έρθουν  και 5 – 6  παίκτες  «ονόματα» εκτός Ηλείας που θα κάνουν τη διαφορά στο σύλλογο, κάνοντας πρωταθλητισμό, με στόχο την επιστροφή στη Γ΄ εθνική! Όπως και να έχει πάντως, οι προσεχείς μέρες, είναι διάστημα καθοριστικών αποφάσεων.

Όλη η επικαιρότητα