Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ 0-2: Αφού δε πήρε ούτε τώρα βαθμό…

Ακούστε το άρθρο

Μια από τις λίγες ευκαιρίες να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη ή έστω βαθμό έχασε χθες στην Αμαλιάδα ο νεανικός Αστέρας που στον κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου, ηττήθηκε με 2-0 από τον Φοίβο Κρεμαστής και έμεινε έτσι καθηλωμένος στους 3 βαθμούς.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο χθεσινό ματς και οι κεφαλιές των Νικήτα και Παπασταμάτη από εκτελέσεις στο 3’ και το 6’ αντίστοιχα πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ο Φοίβος άνοιξε τελικά το σκορ στο 15’ όταν ο Γκίνης, μετά από σέντρα του Μαργαρίτη, έγραψε με κεφαλιά το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα, ο Νικήτας από κοντά αστόχησε και στο 25’ οι Ροδίτες έφτασαν στο 0-2 με τον Λαμίν να φεύγει στην κόντρα και να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου. Στο 35’ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε σουτ στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αν και ο κορυφαίος χθες των βυσσινί, Μιχάλης Βλάχος αποσόβησε σε 2-3 τρεις περιπτώσεις το τρίτο τέρμα σε προσπάθειες των Γκίνη, Λαμίν και Πατσιλή.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βλάχος, Σιούλας, Γιαννόπουλος Δ., Σαρανταυγάς, Σκάμπι, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Καραγιάννης, Αθανασόπουλος, Ζωγόπουλος, Ζωγάκης

ΦΟΙΒΟΣ: Μιχαλάκης (70’ Γιαννούλης), Μαργαρίτης, Παπασταμάτης, Τερζίου, Νικήτας, Μαντικός, Τζελάι, Αρφαράς (65’ Πατσιλής), Γκίνης, Λαμίν (70’ Ταφάνι), Ορφανίδης (55’ Κουδούνης)

Όλη η επικαιρότητα