Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα με τον Ηρόδοτο – «Θα δικαιωθούμε» τονίζουν οι «βυσσινί»

Στα γραφεία της ΕΠΟ θα κριθεί η τύχη του αγώνα Αστέρας – Ηρόδοτος μετά την διακοπή που είχαμε στο εν λόγω παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0…

Όπως έχει γραφεί στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Τάση, υπήρξε ένταση μεταξύ των ανθρώπων των πάγκων των δυο ομάδων, αφού κάτι ειπώθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο επεισόδιο αυτό χτυπήθηκε ο Κώστας Ντάβαρης, που ήταν δηλωμένος στο πάγκο του Αστέρα και ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου!  Ο διαιτητής και οι βοηθοί, όπως και οι παίκτες των δυο ομάδων, κατόπιν πήγαν στα αποδυτήρια, με τους διαιτητές να κλείνουν το φύλλο αγώνα και να φεύγουν από το γήπεδο λίγο μετά τις 10 το βράδυ!

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Αστέρας 

Να σημειωθεί ότι από τον Ηρόδοτο ειπώθηκε προς τον διαιτητή ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει το ματς, επειδή είχε τραυματισμένους δυο παίκτες και τον προπονητή του!!! Λίγα λεπτά πριν τις 19.00 κατόπιν αιτήματος του Ηροδότου προσήλθε ασθενοφόρο και πήρε κάποιους παίκτες του με προορισμό το Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που έφτασε κατόπιν του αιτήματος του Ηροδότου, που δεν ήθελε να βγει και να συνεχίσει τον αγώνα, πήρε τους παίκτες, Φραγκουλάκη, Μωραϊτη, τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον κ. Ξυδάκη μέλος του τεχνικού τιμ. Έτσι  το ματς μετά από απόφαση του διαιτητή διακόπηκε οριστικά, χωρίς να γίνει κάποια ενημέρωση εκείνη την στιγμή για το τι γράφεται στο Φύλλο Αγώνα!

Τι γράφει το φ.α

Χθες έγινε αναλυτικά γνωστό τι γράφει στο φ.α. ο διαιτητής της συνάντησης. Αναλυτικά :

«Επειδή αντιλήφθηκα είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά διαγωνιζόμενης ομάδας, αγνώστων λοιπών στοιχείων ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ. Παπαματθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου είπε ότι ο Φραγκουλάκης δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα. Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μωραϊτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και οτι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ ενώ ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων. Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας αναφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε όπως είπε εξετάσει τους τραυματίες μας αναφέρει παρουσία των δυο παρατηρητών του αγώνα τα εξής: A) Γα τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ. Ντάβαρη “αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστωτια (πίσω από το αυτί) εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως. Β) Για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι, χωρίς να μυρίζει το στόμα γαστρικό περιεχόμενο. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση. Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωσης δεξιού ιγμορίου άμεση πλήξη χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Χωρίς να μυρίζει το στόμα του γαστρικό περιερχόμενο.

Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότου, ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομο χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή το Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.

Από την αστυνομία ενημερωθήκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθη και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.

Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των αγώνα, καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώστων στοιχείων μη δηλουμένων στο παρόν φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιωματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη. Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 0-0 και το εναρκτήριο λάκτισμα του β’ ημιχρόνου θα εκτελούνταν από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου. Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδες και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα». Δηλαδή στο φ.α. δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη εις βάρος κάποιας ομάδας! Και αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ, που θα εξετάσει όλα τα συμβάντα, θα ακούσει τις δυο πλευρές και θα αποφασίσει!

Να τονιστεί ότι στον Αστέρα πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν, αφού τα επεισόδια ξεκίνησαν από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

 

Όλη η επικαιρότητα