ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηλειακός Βαρθολομιού 1-2: «Ρέφαρε» την ήττα από τον Αλφειό!

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη, που τον εδραιώνει στην μέση της βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας, πήρε χθες μέσα στην Αμαλιάδα με σκορ 2 – 1 ο Ηλειακός Βαρθολομιού, απέναντι όμως στον αποδυναμωμένο πλέον Αστέρα, μετά την φυγή, όλων των ξένων της ομάδας! Έτσι κάλυψε τη βαριά ήττα από τον Αλφειό στο Βαρθολομιό! Στο 31΄ ο Σάκης Τσουκαλάς έγραψε το 0 – 1 , με δυνατό σουτ, που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου! Όμως ο Αστέρας πίεσε στην επανάληψη, και ιδίως από το 55 έως το 65, φτάνοντας στο 1- 1 στο 56΄ με βολέ του Μουρούτη! Έκτοτε ο Ηλειακός βγήκε μπροστά και ευτύχισε στο 81΄με κοντινό πλασέ του Ρονάλντο Σίμα να κάνει το 1 – 2, παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταθόπουλος, Ντάβαρης Ι., Παρμάκης(51΄Καρακίτσος),  Σιούλας , Γιαννόπουλος, Χριστόπουλος Α.,  Ζωγόπουλος, Καραγιάννης, Μουρούτης, Ζαφειρόπουλος, Γαλάνης(89΄Χριστόπουλος Γ.).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Μαργαρώνης Αν., Μαργαρώνης Σπ., Χατζηγιάννης, Πανόπουλος, Τσουκαλάς Δ, Κότσιφας, Ρονάλντο Σίμα(85΄Κορκός), Ραυτόπουλος, Τσουκαλάς Π., Τσιράκης(46΄ Ράπτης – 61΄ Λόξας).

Όλη η επικαιρότητα