Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Διεκόπη στο 45΄με το σκορ στο 0 – 0!

Ακούστε το άρθρο

Άδοξο τέλος είχε το χθεσινό ματς μπαράζ  της Γ΄  εθνικής ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο, καθώς διεκόπη στο ημίχρονο με το σκορ 0 – 0!

Η εικόνα του ματς έως  τη διακοπή!

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 14′ και ήταν για τον Αστέρα,  όταν ο Τόρες έκανε πλασέ το οποίο έδιωξε ο Κουράκης ενώ στην επιστροφή δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα ο Μπαραμπαρούσης! Στο 29΄ωραίο φάουλ του Κέρι εδιωξαν οι αμυντικοί  σε κόρνερ! Ενώ στο 35΄ δεν δόθηκε για ακόμα ένα ματς, καθαρό πέναλτι στον Αστέρα, σε ανατροπή του Κέρι! Και στο 42΄, ωραία προσπάθεια του Κέρι και γύρισμα Μπαρμπαρούση προς την εστία, πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν πριν τη γραμμή τέρματος!

Το χρονικό της διακοπής…

 Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Τάση – Ηπείρου, υπήρξε ένταση τόσο με λεκτική αψιμαχία όσο και με κάποια μικρή συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων των πάγκων των δυο ομάδων, αφού κάτι ειπώθηκε από τους φιλοξενούμενους . Στο επεισόδιο που προαναφέρθηκε χτυπήθηκε ο εκ των καθήμενων στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου! 

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Τραυματίστηκε ο παράγοντας του Αστέρα, Κώστας Ντάβαρης

Ο διαιτητής και οι βοηθοί, όπως και οι παίκτες των δυο ομάδων, πήγαν  στα αποδυτήρια!  Στις 18.30 έγινε γνωστό, από τον Ηρόδοτο προς τον διαιτητή ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει το ματς,  επειδή έχει τραυματισμένους δυο παίκτες και τον προπονητή του!  Λίγα λεπτά πριν τις 19.00 κατόπιν αιτήματος του Ηροδότου προσήλθε ασθενοφόρο και πήρε κάποιους παίκτες του με προορισμό το Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που έφτασε κατόπιν του αιτήματος του Ηροδότου που δεν ήθελε να βγει και να συνεχίσει τον αγώνα, πήρε τους παίκτες, Φραγκουλάκη, Μωραϊτη,  τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Ξυδάκη μέλος του τεχνικού τιμ.

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα

 Αστέρας: Τσάμης, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ

Θ. Γκάτζιος: “Αυτοί δεν ήθελαν να παίξουν”

Ο τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, Θεόδωρος Γκάτζιος μίλησε για τα  στη Mikriliga για όσα έλαβαν χώρα στην Αμαλιάδα. στη Mikriliga τονίζοντας:

 «Tι πράγματα είναι αυτά; Ο γυμναστής τους έκανε επίθεση σε άνθρωπο της ομάδας μας, ο οποίος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο και αυτοί δε ήθελαν να παίξουν. Είναι της μόδας πλέον να αποσύρονται έτσι οι ομάδες, με το παραμικρό. Έπεσε πολύ εύκολα ο Φραγκουλάκης κάτω. Ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και δεν έβγαιναν να παίξουν. Έτσι, θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια; Λυπάμαι, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Υπήρξαν έντονες λογομαχίες, αλλά μέχρι εκεί. Ο γιατρός τους εξέτασε και δεν είδε κάτι. Εμείς δε δημοσιεύσαμε φωτογραφίες για να μην προκαλέσουμε εντυπώσεις. Αυτές είναι ανεπίτρεπτες καταστάσεις».

Στο άλλο ματς:  Εθνικός Πειραιά – Αήττητος Σπάτων 0-0

Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Αήττητος Σπ.     8   5-3

Ηρόδοτος          4   4-2

Αστέρας Αμαλ.  3   4-7

Εθνικός Πειρ.    3   3-4

Η επόμενη  αγωνιστική – Κυριακή 20/5

Αήττητος Σπάτων – Αστέρας Αμαλιάδας

Ηρόδοτος – Εθνικός           

Όλη η επικαιρότητα