Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Κανονικά στο στάδιο με Πανηλειακό

Ακούστε το άρθρο

Κανονικά στο στάδιο της Αμαλιάδας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή ο αγώνας του Αστέρα με τον Πανηλειακό για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Παρότι στο Στάδιο της Αμαλιάδας, εδώ και μερικές μέρες έχουμε εργασίες στον χλοοτάπητα, με αποτέλεσμα να μην γίνουν αγώνες εκεί, εντούτοις η ΕΠΟ δεν άλλαξε την έδρα του ηλειακού ντέρμπι, ούτε φυσικά αποφάσισε την αναβολή του.

Και αυτό αφού όπως τονίστηκε από την ΕΠΟ, δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή της έδρας του αγώνα την τελευταία στιγμή, ενώ πιθανή αναβολή δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν.

Επίσης δεν στάλθηκε από την Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας κάποιο σχετικό έγγραφο προς την ΕΠΟ (όπως αυτή ζήτησε έως το πρωί της Παρασκευής), σχετικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα.

Έτσι οι δυο ομάδες θα παραταχθούν κανονικά στην σέντρα του σταδίου Αμαλιάδας, και ένα μίνι σήριαλ ολοκληρώθηκε…

Το αν στο γήπεδο της Αμαλιάδας μπορεί να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο, λόγω της κατάστασης του χλοοτάπητα, θα το μάθουμε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο αγώνας είναι ο τελευταίος που θα γίνει “κεκλεισμένων των θυρών” λόγω τιμωρίας του Αστέρα (έχει τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές) και σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να εισέλθουν μέσα στο γήπεδο μόνο 30 άτομα από κάθε σωματείο και αυστηρά με ονομαστικές προσκλήσεις έτοιμες από πριν το ματς.

Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία των «βυσσινί» για το ηλειακό ντέρμπι, αυτή έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ο Θοδωρής Γκάτζιος περιμένει από τους παίκτες του να του … χαρίσουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να δώσουν ελπίδες στον Αστέρα τουλάχιστον για την παραμονή στην κατηγορία.

Όλη η επικαιρότητα