Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Κανονικά την Κυριακή με Τραγανό

Ακούστε το άρθρο

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και του κάνουν πολύ δύσκολη την αγωνιστική … ζωή, ο Αστέρας είναι αποφασισμένος να αντέξει και να μην εγκαταλείψει στα μισά της διαδρομής.

Έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας θα κατέβει κανονικά την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Νίκη Τραγανού, διεκδικώντας ότι περισσότερο μπορεί.

Μετά όμως από τον αγώνα με το Τραγανό, αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις στην ομάδα, αφού θα ξεκινήσουν οι επαφές για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την ανάδειξη διοίκησης και συμπλήρωσης του υπάρχοντος Δ.Σ.

Κύριος στόχος είναι, όσοι είναι διοικητικά κοντά στην ομάδα, να την βοηθήσουν να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα και να σχεδιάσει το μέλλον, πάνω σε στέρεες βάσεις.

Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, προετοιμάζονται υπό τις οδηγίες του Κώστα Παναγόπουλου, ενώ όσον αφορά τον Θοδωρή Γκάτζιο, που απουσιάζει από τις προπονήσεις, δημοσιεύματα τον θέλουν να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται την Κυριακή στον πάγκο ή θα αποχωρήσει.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει λογικά σήμερα. Επίσης σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και η επιστροφή των ποδοσφαιριστών που δεν είναι ντόπιοι, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν γίνεται πιο αξιόμαχη την Κυριακή. Επίσης αν αναδειχθεί νέα διοίκηση, θα υπάρξουν και κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, κυρίως με την απόκτηση νέων παικτών κυρίως από την Ηλεία, που θα δώσουν βάθος στο ροστερ και φυσικά για να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα