Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Ματαιώνεται το φιλικό με Παναιτωλικό!

Με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της η διοίκηση του Αστέρα μας ενημέρωσε, ότι με ευθύνη της ομάδας του Παναιτωλικού, το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο στην Αμαλιάδα με την ομάδα του Αγρινίου, ματαιώνεται.

Ειδικότερα, τονίζει η διοίκηση του Αστέρα, κατόπιν επιστολής που λάβαμε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, μας γνωστοποιήθηκε ότι μετά από αίτημα του προπονητή της ομάδας Μάκη Χάβου και λόγω τραυματισμών στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν κάποιο φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την Παρασκευή η έναρξη της νέας σεζόν στις Ακαδημίες 

Το ταξίδι μας φέτος ξεκινά από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, τονίζεται σε άλλη ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας . Ένα ταξίδι με άμιλλα-συναγωνισμό-επιτυχίες. Μετά την καλοκαιρινή ξεκούραση, είναι καιρός για προπόνηση πάλι. Την Παρασκευή 1/9/2017, στις 6μ.μ. σας καλούμε στην έναρξη της νέας μας χρονιάς.

Καλούμε να μας εμπιστευτείτε για άλλη μια χρονιά διαμορφώνοντας το ποδοσφαιρικό-αθλητικό και όχι μόνο, μέλλον των παιδιών σας.

Εγγραφές τμημάτων

1. Παίδων (γεν: 2002-03)
2. Προπαίδων (γεν: 2004-05)
3. Junior (γεν: 2006-07)
4: Pre Junior (γεν: 2008-09)
5: Bambini (γεν: 2010-12)

(Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του συλλόγου, Τέρμα Γηπέδου Αμαλιάδα, 26220-38101 και ώρες 5-8μ.μ.).

Η μεγάλη ομάδα που δημιουργεί ο “Αστέρας” μας, έχει ανάγκη από στήριξη και βάσεις, οι οποίες είναι οι Ακαδημίες της.

Ο σύλλογος, η προσφορά του στην πόλη μας, η ιστορία του και το μέλλον του, αποτελούν εγγύηση και παρακαταθήκη.

Όλη η επικαιρότητα