Αστέρας Αμαλιάδας: Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κ. Αχαγιά!

Άλλη μια ήττα γνώρισε  την περασμένη Κυριακή ο Αστέρας Αμαλιάδας, παρότι ήθελε πολύ την πρώτη νίκη, για να πάρει βαθμολογική (αλλά και ψυχολογική) “ανάσα”.

Όμως η ήττα από τον Διαγόρα Βραχνείκων με 0-2 στην Αμαλιάδα, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί,  και έτσι παραμένει βυθισμένος  στην «ουρά» της βαθμολογίας! Ο  Αστέρας είναι μια ομάδα που ξεκίνησε με τεράστια καθυστέρηση και με γνωστά και μεγάλα προβλήματα (που βασικά δεν έχουν ακόμα λυθεί, αφορώντας και την καθημερινότητα της), χωρίς προετοιμασία, χωρίς φιλικά, έχοντας αλλάξει αρχικά δυο προπονητές από τότε που ξεκίνησε,  με τον νέο τεχνικό Θοδ. Γκάτζιο τώρα πλέον , να καλείται να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά»!

Ο Κορυδαλιώτης τεχνικός, προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, και φυσικά την ψυχολογία τους! Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Θοδωρής Γκάτζιος ερχόμενος στον Αστέρα, είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να μην επιτρέψει εφησυχασμό. Όπως πέρσι, όταν μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο όλοι είχαν πιστέψει ότι τα πάντα είχαν χαθεί και αυτός με το πείσμα του μάζεψε την ομάδα, οδηγώντας την σε δυο αλησμόνητες εκτός έδρας νίκες, κάτι αντίστοιχο θέλει να πετύχει και φέτος.

Εκεί που όλα μοιάζουν τελειωμένα, αυτός θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα πειθαρχημένη και αποφασισμένη να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις.