ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Νέο τεστ σήμερα στην Ανδραβίδα!

Ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό τεστ!
Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό τεστ προετοιμασίας θα δώσει σήμερα στις 4.30 το απόγευμα ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Καθώς ο τεχνικός του συλλόγου Σπ. Αντωνόπουλος, μετά τα τρία έως τώρα συνεχόμενα φιλικά με Βαρθολομιό, Αλφειό και Κρέστενα, και το ρεπό της περασμένης Τετάρτης, επαναφέρει τους παίκτες του σε ρυθμό φιλικών προετοιμασίας.

Έτσι επόμενο φιλικό για τους «βυσσινί» είναι σήμερα Σάββατο στην Ανδραβίδα, κόντρα στην τοπική Δάφνη Ανδραβίδας.

Άλλο δυνατό φιλικό, όπου οι «βυσσινί» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια εξίσου δουλεμένη ομάδα με νέα και ταλαντούχα παιδιά. Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη, με τους διοικούντες όμως του Αστέρα να περιμένουν δύο παίκτες ακόμα, με τους οποίους λέγεται πως έχουν συμφωνήσει, και απλά περιμένουν να πάρουν τα δελτία τους από τις ομάδες τους!

Κοντά στον Αστέρα και ο Νίκος Κοροβέσης!

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, συνεχίζεται παράλληλα η στήριξη στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει φέτος στον Αστέρα η διοίκηση του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Βασίλη Χριστοδουλόπουλου. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και ο Ηλείος λάτρης του αθλητισμού, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης.

Ο οποίος με τη σειρά του πήρε διαρκείας της ομάδας για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ. Η διοίκηση του Αστέρα τον ευχαριστεί θερμά, και του εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο που επιτελεί!

Όλη η επικαιρότητα