Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Νέος Πρόεδρος ο Βαγγέλης Αγγελής!

Ακούστε το άρθρο

O Βαγγέλης Αγγελής ηγείται πλέον του νέου σχήματος του Αστέρα Αμαλιάδας, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν χθες το μεσημέρι στην Κουρούτα και συγκεκριμένα στο κατάστημα «ΘΕΑ».

Ο έμπειρος παράγοντας ανέλαβε από χθες τη θέση του Προέδρου, ενώ στο Δ.Σ. θέση έχουν ασφαλώς ο επιχειρηματίας και χρηματοδότης του συλλόγου, κ. Θανάσης Παπαγεωργίου και ο απερχόμενος Πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Νικολόπουλος. Αμφότεροι θα έχουν την θέση μέλους στο νέο συμβούλιο

Το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας

Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών, εξελέγη το νέο Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Αγγελής

Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Αθανασούλης

Ταμίας: Αργύρης Κουτρουμπής

Γραμματέας: Ανδρέας Σαμπανιώτης

Μέλη: Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Νικολόπουλος, Γιώργος Κορδαλής, Παύλος Κουκούνας, Γιώργος Πολλάτος, Λεωνίδας Πετρόπουλος, Νίκος Παλυβός

* Ο Άγγελος Αναστασόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ, της Ε/Κ της ΕΠΟ και ιστορικό μέλος του Αστέρα, μετά τη Γ.Σ., μοίρασε στα ΜΜΕ την ακόλουθη γραπτή δήλωση: «Η στιγμή είναι ιστορική για τον Αστέρα μας, διότι από σήμερα αναλαμβάνει τις τύχες του ο άξιος και καταξιωμένος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, με στόχο να κάνει η ομάδα βήματα μπροστά και να ξεφύγει από εκεί που βρισκόταν. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει υψηλούς στόχους. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι γνώστης του πώς διοικείται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά έχει και τεράστιες γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου και προέδρους ομάδων, σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε, ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του. Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον Θανάση Παπαγεωργίου, διότι τα έργα του, οι επιχειρηματικές του πράξεις και ενέργειες μέχρι τώρα, στην Αθήνα, στην Αμαλιάδα, στην Κουρούτα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλούν από μόνες τους. Καλώ τους φιλάθλους σε πανστρατιά κοντά στον Αστέρα. Καλή επιτυχία Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου».

Την άλλη Δευτέρα στην Αμαλιάδα ο Μίχος

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου αναμένεται στην Αμαλιάδα για μόνιμη εγκατάσταση ο νέος προπονητής του Αστέρα Πέτρος Μίχος, αφού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ίδιου, ο Αγρινιώτης τεχνικός σκοπεύει μόλις τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες να έρθει στην Ηλεία και να πιάσει αμέσως δουλειά στους «βυσσινί», με την έναρξης της προετοιμασία να προορίζεται για τις 25 Ιουλίου.

Τα μεταγραφικά

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, μετά τον Πασάι και το «μπαμ» με την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου, στον Αστέρα φαίνεται να επικρατεί κάποια αναμονή. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι στο παρασκήνιο δεν γίνονται κινήσεις, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις αφού οι όποιες συζητήσεις γίνονται δεν έχουν ακόμα καταλήξει κάπου.

Με δεδομένη μάλιστα, την επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας για προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο, οι βλέψεις τους στρέφονται κυρίως σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Β’ Εθνική κάτι που δικαιολογεί την όποια στασιμότητα αφού τέτοιοι παίκτες έχουν υψηλά κασέ και διαπραγματεύονται αυτή τη στιγμή την παραμονή τους σε αυτή τη κατηγορία.

Όσο πάντως δεν βρίσκουν τα χρήματα που ζητάνε στη Β’ Εθνική η οποία ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα τόσο ο Αστέρας – που εγγυάται οικονομική και αγωνιστική ασφάλεια – μπορεί να βγει ωφελημένος.

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, σαφώς ξεχωρίζουν αυτά των Μαρουκάκη και Νταβίντ Τόρρες για τους οποίες δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αφού είναι λογικό να μιλάνε με αρκετές ομάδες μέχρι να διαλέξουν σε ποια θα αγωνιστούν, ωστόσο ο Αστέρας περιμένει και όσο δεν κλείνουν πουθενά, ελπίζει.

Οι «βυσσινί» σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρονται επίσης και για τους Βατσή και Σαμπανέι που έφυγαν από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, μετά και την συμφωνία με τον Μπαρμπαρούση, οι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν από πέρσι έφτασαν τους επτά (Μπουζούρας, Κασάπης, Μπουτσικάκης, Μπράβος, Τσάμης, Αρβανίτης οι υπόλοιποι) και με δεδομένη την αποχώρηση εκείνων που είχαν συμφωνήσει για ένα χρόνο (Κατιάγκα, Οντβόνγκ κλπ) οι εκκρεμότητες που υπάρχουν από τον περσινό κορμό αφορούν τέσσερις ποδοσφαιριστές:

-Τους αρχηγούς Θανάση Αντωνόπουλο και Γιάννη Παρασκευόπουλο για τους οποίους ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση αν μένουν ή φεύγουν, με το δεύτερο ενδεχόμενο να φαντάζει πλέον πιο πιθανό

-Τον Γιώργο Σταθάτο, του οποίου η ομάδα επιθυμεί την παραμονή και λογικά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και

-Τον Άγγελο Μπαρδούση, για τον οποίο επίσης στην ομάδα έχουν καλή άποψη και θεωρούν ότι έχει θέση στο rotation ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο παίκτης θέλει να εξετάσει αν οι ρυθμοί της Γ’ Εθνικής συμβαδίσουν με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Παρελθόν αντίθετα πρέπει να θεωρούνται οι Καλλιακμάνης και Μελετίδης και αμφότεροι αναζητούν την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστούν.

Όλη η επικαιρότητα