Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Νίκη Τραγανού 0 – 2: Νίκη ελπίδας…

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού ήταν η νικήτρια του χθεσινού Ηλειακού ντέρμπι της Αμαλιάδας, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα που αγωνίζεται πλέον για την τιμή των όπλων! Μάλιστα  ο Αστέρας χθες παρατάχτηκε στο γήπεδο από τον υπηρεσιακό τεχνικό, και μέχρι πρότινος βοηθό του Θ. Γκάτζιου  Κώστα Παναγόπουλο, λόγω της παραίτησης του Κορυδαλιώτη τεχνικού. Και φυσικά σε όλα τα χθεσινά «στραβά» του Δημ. Στ. Αμαλιάδας, ήταν  και η καθυστέρηση στην ώρα έναρξης  του αγώνα κατά 20′ , λόγω αργοπορημένης άφιξης του γιατρού αγώνα!

Στο καθαρά  αγωνιστικό μέρος

Η Νίκη ήταν αυτή που «καιγόταν» για το τρίποντο, και το καθάρισε… από το α΄ ημίχρονο, έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, να περάσει και πάλι σε τροχιά «σωτηρίας», ελπίζοντας φυσικά σε καλύτερες ημέρες, και στην παραμονή στην κατηγορία! Έτσι  στο 23′ ο Δ. Κολοτούρος έγραψε το 0-1 για τη Νίκη και  στο 34′ το 0-2 για τη Νίκη, που ήταν και το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο  νεαποκτηθείς Σωτηρόπουλος!

Αστέρας: Μπεσσής, Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Σαρανταυγάς, Κυριάζος, Ντάβαρης, Μουρούτης (69′ Ζωγάκης), Σκόνδρας, Κ. Γιαννόπουλος (73′ Ζωγόπουλος), Καραγκούνης (90′ Σκάμπι), Ζαφειρόπουλος (46′ Μαρκόπουλος).

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος (92′ Ζάχαρης), Σκοζάι (78′ Παπαπέτρου), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (93′ Ανδριόπουλος), Σωτηρόπουλος (73′ Ν. Κολοτούρος).

Όλη η επικαιρότητα