Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός 2-2: «Ψυχρολουσία» … στο 95΄ !

Ακούστε το άρθρο

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Αστέρα Αμαλιάδας, παρά τις αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη ενενήντα λεπτά κάτω από βροχή, δεν στέφθηκε από επιτυχία, μένοντας στο σε 2-2, και στο -4 από το Βλαχιώτη!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα!

Κεφαλιά του Τόρες έπειτα από σέντρα του Ρόβα στο δεύτερο δοκάρι (7΄) και στο 19΄ σουτ του Κέρι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα να κοντράρει στα σώματα. Ο Παναρκαδικός παρά τους αμυντικούς του προσανατολισμούς, έχασε στο 19΄μεγάλη ευκαιρία με τον Γιουκούδη, ο οποίος πήρε με πλάτη τη μπάλα, γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ στο παραθυράκι του Τσάμη, αλλά ο πορτιέρο του Αστέρα απογειώθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Αστέρας τελικά πήρε προβάδισμα στο 23΄, όταν από άνοιγμα του Μπουντόπουλου δεξιά, ο Κυριάκος έκανε τη συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Οι Βυσσινί δεν πρόλαβαν να χαρούν το προβάδισμα, αλλά ούτε και να ελέγξουν το παιχνίδι. Στο 28΄ο Παναρκαδικός με τον εξαιρετικό Γιουκούδη (γιο του βετεράνου σέντερ φορ του Άρη Θεσσαλονίκης), κέρδισε τη μονομαχία από τον Μπανούση, μπήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Παγώνη και ξεγέλασε τον Τσάμη για να καταλήξει στα δίχτυα. Το 1-1, έφερε τον Αστέρα ξανά στην επίθεση και στο 30΄ένα ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ, ενώ στο 42΄ο Μπαρμπαρούσης πλάσαρε τον Χότζιτς και η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα κόλλησε στη λάσπη, πάνω στη γραμμή και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη και στο 46΄ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε κράτημα του Μπυντόπουλου, ενώ στο  56΄η ατομική προσπάθεια του Κέρι και το στρώσιμο στον Μπουντόπουλο ο οποίος ερχόταν τετ-α-τετ, το πλασέ αυτού, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 67΄ο Μπουντόπουλος αποφάσισε να πάει μόνος του μέσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το πλασέ κατέληξε να αποκρουστεί από τα σώματα. Για να φτάσουμε στο 72΄, οπότε και ο Μπουντόπουλος έσκαψε ωραία τη μπάλα για τον Μαρουκάκη στην πλάτη της άμυνας, αυτός άμεσα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ήταν ένα από τα οκτώ λεπτά στα οποία έπαιξε ο Μαρουκάκης, ο οποίος αποχώρησε άμεσα καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, έχοντας μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα. Από εκείνο το σημείο και πέρα δεν είχαμε κάτι σπουδαίο, με τον Αστέρα να προσπαθεί να διαχειριστεί το προβάδισμα και τον Αντωνόπουλο από τον αντίπαλο πάγκο, να βγάζει τον κουρασμένο Γιουκούδη και να βάζει τον Συρεγγέλα και τον Ομπόσου για να δώσει ταχύτητα στην επίθεση. Στο 92΄ο Ομπόσου από καλή θέση έκανε το πλασέ άουτ, για να φτάσουμε στο 95΄, οπότε και η μπάλα ευνόησε τον Συρεγγέλα, όταν σε ένα γέμισμα, η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή, ο Παγώνης γλίστρησε, η μπάλα κατέληξε στον Συρεγγέλα ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσάμη για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας (84΄Κασνέτση), Παγώνης, Ενγκουέμ, Κυριάκος, Μπανούσης (90΄Μπουτσικάκης), Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (66΄Μαρουκάκης-75΄Αρβανίτης).

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσεν, Μπούτας, Μπαξεβάνου, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (70΄Ομπόσου), Ν. Λυμπερόπουλος, Γιουκούδης (69΄Συρεγγέλας), Δ. Λυμπερόπουλος (81΄Στρέμπας), Ευαγγέλου.

Όλη η επικαιρότητα