Αστέρας Αμαλιάδας: Παρελθόν Τρυφωνόπουλος και Μιχαλόπουλος!

Εξελίξεις  είχαμε στον Αστέρα Αμαλιάδας  τις τελευταίες  ώρες αναφορικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που πήρε «σάρκα και οστά», το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην προπόνηση της ομάδας των  «βυσσινί» όπου δεν έδωσε  το παρών, τόσο ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, όσο και ο συνεργάτης του Δημήτρης Μιχαλόπουλος!

Με την προπόνηση να γίνεται υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή και  υπεύθυνου των Ακαδημιών του Αστέρα, Λύσανδρου Τζαβάρα! Όπως βέβαια έγινε και χθες το απόγευμα, αλλά είναι άγνωστο αυτή την ώρα, αν ο Αμαλιαδίτης τεχνικός καθίσει στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα στο  ντέρμπι του Τραγανού με την τοπική Νίκη! Με τις πληροφορίες πάντως να είναι συγκεχυμένες αυτή την ώρα και να κάνουν λόγο , για προπονητή όνομα, ενόψει και του Ιανουαρίου που είναι κοντά, και ο Αστέρας  αναμένεται να ενισχυθεί  δυνατά τη μεταγραφική περίοδο!

«Αποχωρούμε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους»!

Στην «Πατρίς – Σπορ» μίλησε ο πρώην πλέον τεχνικός  του Αστέρα Ανδρέας Τρυφωνόπουλος: «Η απόφαση να αποχωρήσουμε από την ομάδα για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους, τόσο εμένα , όσο και του συνεργάτη και φίλου μου Δημήτρη Μιχαλόπουλου, ήταν ειλημμένη και πριν το ματς με  τα Σαβάλια!  Απλά  μείναμε γιατί δεν θέλαμε η ομάδα σε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς , να είναι «ακέφαλη»! Όπως  ξέρεται αναλάβαμε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, και την ώρα που πολλοί … πίστευαν ότι δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα! Και αυτή την ώρα, την παραδίδουμε μέσα στην τετράδα των πλει – οφ ανόδου, έχοντας έναν κορμό από ντόπια – μικρά παιδιά, , και παρά  τις ατυχίες που είχαμε σε κάποια ματς, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς!  Ο  Αστέρας  είναι μεγάλη ομάδα με «βαριά» φανέλα , που  πρέπει να πρωταγωνιστεί! Εύχομαι και πιστεύω στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄ εθνική! Ευχαριστώ  και τον κ. Παπαγεωργίου που το καλοκαίρι στην κατάσταση που  ήταν η ομάδα,  με εμπιστεύτηκε για να αναλάβω το σύλλογο. Καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και των πλει – οφ ανόδου!».