ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Περιμένει το σύνθημα ο Γ. Λαγός!

Από  ώρα σε ώρα αναμένονται εξελίξεις  στον ιστορικό Αστέρα  Αμαλιάδας, με «πρωταγωνιστή» όπως έχουμε ξαναγράψει  τον Γεν. Αρχηγό και «δεξί» χέρι του Θανάση Παπαγεωργίου την εποχή που ο Αστέρας  έφτασε μια ανάσα… από τη Β΄ εθνική, Βασίλη Χριστοδουλόπουλο. 

Και αυτές οι εξελίξεις  θα είναι για το καλό της ομάδας παρά το γεγονός πως οι επαφές για την ολοκλήρωση του νέο σχήματος δεν έχουν ολοκληρωθεί! Όμως  η συσπείρωση επιφανών Αμαλιαδιτών παραγόντων και επιχειρηματιών δίνει ώθηση στους «Βυσσινί» ενόψει της νέα σεζόν. Με  τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιστροφή  μάλιστα στο σύλλογο,  και του μεγάλου χορηγού  κ. Θανάση  Παπαγεωργίου!

Σύμφωνα τώρα πάντα με τις  ίδιες πληροφορίες, ήδη το θέμα του προπονητή έχει κλείσει,  με τον Αχαιό πρώην τεχνικό της Δόξας Ν. Μανωλάδας Γιώργο Λαγό , να περιμένει στο ακουστικό του, έτσι ώστε να ξεκινήσει το «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας  με  στόχο  τον πρωταθλητισμό (κάτι που επιβεβαίωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη που βρισκόταν, και ο  ίδιος!)

Σε καλό δρόμο όμως , είναι και οι επαφές που έχουν γίνει με  διαφόρους ποδοσφαιριστές, τόσο από την Ηλεία όσο και την Αχαΐα που κατάγεται ο Γιώργος Λαγός, με τους ανθρώπους που θέλουν να τρέξουν τον Αστέρα να βάζουν ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, γι’ αυτό και κοιτάζουν περιπτώσεις από το πάνω ράφι του Ηλειακού ποδοσφαίρου.

Όλη η επικαιρότητα