ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Περιμένοντας… τον Θ. Παπαγεωργίου!

Στασιμότητα εξακολουθεί να υπάρχει αυτή την ώρα στο «βυσσινόλευκο» σύλλογο της Αμαλιάδας τον Αστέρα, και ενώ ο καιρός περνά! Από τη μια οι Δημοτικές και Βουλευτικές εκλογές που έχουν «απορροφήσει…» σε πολύ μεγάλο βαθμό όλους τους παλιούς παράγοντες της ομάδας, και από την άλλη η γενική αδιαφορία που υπάρχει στην Ηλεία για το ποδόσφαιρο, έχουν φέρει την αδιαφορία και στον Αστέρα Αμαλιάδας !

Έτσι οι επόμενες ημέρες, θα είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου, και θα δείξουν το δρόμο για το μέλλον του Αστέρα.

Οι Βυσσινί, ως γνωστό τη νέα σεζόν, καλούνται να συμμετάσχουν στο τοπικό Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ηλείας , τρία χρόνια ακριβώς μετά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό τους μέσω αγώνων μπαράζ στη Γ΄ Εθνική. Και ο Αστέρας ως μεγάλος σύλλογος που είναι, θα πρέπει , και είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει, ώστε να επιστρέψει στη Γ΄ εθνική που είναι η θέση του ! Βέβαια οι περισσότεροι των παλιών παραγόντων του Αστέρα, περιμένουν να ανοίξει τα «χαρτιά» του, ο ισχυρός παράγοντας που ακούει στο όνομα Θανάσης Παπαγεωργίου! Αν επιστρέψει έστω και στο παρά – πέντε(όπως ακούγεται), είναι ικανός σε χρόνο ρεκόρ να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα για πρωταθλητισμό, έστω και αν δεν βρει παίκτες από την Ηλειακή αγορά!

Άλλωστε αυτό το έχει αποδείξει στο παρελθόν με τους συνεργάτες του, και μάλιστα στο παρά – πέντε! Όπως και να έχει πάντως, οι προσεχείς μέρες, είναι διάστημα καθοριστικών αποφάσεων, οπότε και με το ξεκίνημα της άλλης βδομάδας, η εικόνα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αναφορικά με τα θέματα που βρίσκονται σε προτεραιότητα, όπως τα διοικητικά, αλλά και ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας περιόδου.

Όλη η επικαιρότητα