Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Περιμένοντας… τον Θαν. Παπαγεωργίου!

Ακούστε το άρθρο

Στασιμότητα  εξακολουθεί να υπάρχει στον Αστέρα  Αμαλιάδας , όσο δεν ξεκαθαρίζει  η κατάσταση  με  τον  ισχυρό παράγοντα  κ. Θανάση  Παπαγεωργίου!

Με  τον τελευταίο βέβαια να επιμένει στο να πάρει την Παναχαική! Μάλιστα το απόγευμα της περασμένης  Τρίτης, εντυπωσιάστηκε με αυτά που είδε και έζησε στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Και αποδείχθηκε και γούρικος, για να λέμε την αλήθεια.

Πήγε να δει για πρώτη φορά αγώνα της Παναχαϊκής, της οποίας θέλει να ηγηθεί, και την είδε να κερδίζει 2-1 τον ΠΑΟΚ,  και να γίνεται η ομάδα που κερδίζει τον ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν 11 μήνες στην Ελλάδα!

Ο κ. Παπαγεωργίου έχει καταθέσει εδώ και καιρό την πρότασή του, αρχικά δεν έγινε αποδεκτή, αλλά φαίνεται πως θα επιμείνει γιατί θέλει να εμπλακεί με την ιστορική Παναχαϊκή. Έτσι ο Αστέρας  για την ώρα βρίσκεται σε δεύτερη «μοίρα», και αναλόγως τις εξελίξεις με την Παναχαϊκή, θα υπάρξουν , αν τελικά υπάρξουν…, και εξελίξεις στον Αστέρα, είτε θετικές, είτε αρνητικές! Πάντως την Κυριακή αρχίζει  ο β΄ γύρος και ο Αστέρας υποδέχεται στην έδρα του τη γειτονική του Νίκη Τραγανού, σε ένα ακόμα Ηλειακό ντέρμπι!

Στο μεταξύ, ο Αστέρας Αμαλιάδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, με αφορμή το θάνατο του Γιώργου Πολλάτου που κηδεύτηκε χθες το απόγευμα:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας, συλλυπείται θερμά του οικείους του Γιώργου Πολλάτου για τον θάνατό του. Ο Γιώργος Πολλάτος, υπήρξε επιφανές στέλεχος του Αστέρα Αμαλιάδας, ακούραστος υπηρέτης του συλλόγου μας, επί σειρά ετών. 
Αιωνία του η μνήμη».

Όλη η επικαιρότητα