Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Πλησιάζει η ώρα της Γ.Σ.!

Για την ερχόμενη Κυριακή 11/6 έχει καθοριστεί η Γενική Συνέλευση στον Αστέρα Αμαλιάδας, με κύριο θέμα βέβαια την ανάδειξη νέου και ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου στην ομάδα.Για την ερχόμενη Κυριακή 11/6 έχει καθοριστεί η Γενική Συνέλευση στον Αστέρα Αμαλιάδας, με κύριο θέμα βέβαια την ανάδειξη νέου και ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου στην ομάδα.

Η σχετική  ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής: Ο Αθλητικός Όμιλος «Αστέρας» Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 7 μ. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαζαράκειου δημοτικού μεγάρου Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του ομίλου, με θέματα ημερήσιας διάταξης.

1.Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

2. Ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας.Καλούνται όλα τα Μέλη να προσέλθουν, εκφράζοντας και με τον τρόπο αυτό τη στήριξή τους.Ήδη υπάρχει κινητοποίηση και συμμετοχή από επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εθελοντές, Μέλη και φιλάθλους. Ήδη, αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας για αυτοψία και επίλυση προβλημάτων τα οποία σχετίζονται με την ομαλότερη προετοιμασία της ομάδας τη νέα σεζόν.Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ” καταλήγει η ανακοίνωση κάλεσμα!

Ο ρόλος του Βαγγέλη Αγγελή οι “ζυμώσεις” και οι κινήσεις… Ποτέ στο παρελθόν ο Αστέρας δεν προχωρούσε τόσο νωρίς σε Γενική Συνέλευση.Ήδη το  προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε ένας πρώτος κύκλος επαφών με επιχειρηματίες, ενώ τις μέρες που μεσολαβούν ως την Κυριακή, θα συνεχιστούν οι προσεγγίσεις και σε άλλα πρόσωπα επιχειρηματιών και επαγγελματιών της περιοχής, ώστε είτε να μετάσχουν στο νέο σχήμα, είτε να το στηρίξουν με όποιο τρόπο. Στις μέχρι τώρα κινήσεις και “ζυμώσεις”, σημαντικό ρόλο παίζει ο Βαγγέλης Αγγελής, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Αστέρα που παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό (λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος), αλλά μια εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση των αγώνων επισκέφθηκε ξανά την Αμαλιάδα. Κι έκανε κάποιες επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής, διερευνώντας τις προθέσεις τους και δημιουργώντας τις συνθήκες για να χρηματοδοτήσουν αυτοί ένα νέο εγχείρημα, συλλογικό, με υψηλούς στόχους. Ακολούθως, ήρθε και δεύτερη φορά και έκανε νέο κύκλο επαφών. Αποτέλεσμα αυτών, ήταν να υπάρξει αρχική συμφωνία για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες και σε πρώτη φάση να γίνει η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα.

Όλη η επικαιρότητα