Categories: ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρεμιέρα στις 6 μ.μ. με Τζανέτο και Δημάκη

Share

Με τους πρωταθλητές με τον Πανηλειακό την περασμένη περίοδο Σάκη Τζανέτο και Πάνο Δημάκη ο Αστέρα Αμαλιάδας, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 6 μ.μ. υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Λυμπέρη, και είναι ξεκάθαρο πλέον, πως βάζουν πλώρη για ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Ο αρχισκόρερ της περσινής περιόδου με 24 γκολ σε 23 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ηλείας και μπαράζ ανόδου, ο οποίος οδήγησε τον Πανηλειακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, είναι ένας επιτελικός μέσος, που δημιουργεί και με την ίδια ευχέρεια σκοράρει, καθώς «μιλάει» στην μπάλα με την εκπληκτική τεχνική του κατάρτιση, θα ενισχύσει τον Αστέρα τη νέα σεζόν.

Ο Παναγιώτης Δημάκης, ο σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Πανηλειακό την περασμένη σεζόν, θα φορέσει ξανά τα «βυσσινόλευκα» του Αστέρα, μετά από πολλά χρόνια (είχε παίξει στον Αστέρα σε ηλικία 18 ετών στην τότε Δ’ Εθνική).

Εκτός από αυτούς ο Αστέρας, έχει αποκτήσει ακόμα τους: Ανδρέα Αντωνόπουλο, Γιώργο Γεωργιόπουλο, Γιώργο Μπουρούκη και Σπύρο Μαργαρώνη.

Ακόμα, ανανέωσαν οι Γιάννης Σιούλας, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Κυριάκος Γεωργόπουλος και βέβαια ο Άγγελος Μπαρδούσης, οι οποίοι ανακοινώθηκαν πλέον και επίσημα. Πήρε και Άλκη Ντρέου!

Άλλη μια δυνατή μεταγραφή για τον Αστέρα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση και του νεαρού και ταλαντούχου επιθετικού Άλκη Ντρέου, που την περασμένη σεζόν ήταν στον Αίαντα.