Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Σήμερα στον Βλαχιώτη με τον τοπικό Αστέρα

Φιλικό νο 3 σήμερα για τον Αστέρα Αμαλιάδας, που θα αντιμετωπίσει στον Βλαχιώτη τον τοπικό Αστέρα, μια ομάδα η οποία είναι φιλόδοξη και από τις πλέον ισχυρές τη νέα σεζόν στον όμιλο.

Να θυμίσουμε ότι τεχνικός του Βλαχιώτη είναι ο γνωστός μας Μίκι Τσίρκοβιτς.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη, δηλαδή στις 6:30 και θα είναι ένα καλό τεστ για τους παίκτες του Πέτρου Μίχου, που σιγά – σιγά δένουν ως ομάδα και κάθε μέρα γίνονται όλο και καλύτεροι.

Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρσι και ο Πέτρος Μίχος προσπαθεί να … δέσει την ομάδα, για να είναι πανέτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι βυσσινί, αναχωρούν σήμερα το πρωί για τον Βλαχιώτη, με πλήρη αποστολή, ενώ περιμένουν και την τελευταία ή τις τελευταίες μεταγραφές, με το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού.

*** Μετά το φιλικό στο Βλαχιώτη, ακολουθεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το φιλικό στην Αμαλιάδα στις 2 Σεπτέμβρη με τον Παναιτωλικό, ενώ θα διεξαχθεί κανονικά το φιλικό στην Αμαλιάδα, απέναντι στα Τρίκαλα, στις 9 Σεπτέμβρη.

Όλη η επικαιρότητα