ΕΠΣ Ηλείας

AΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Στα «βυσσινί» και επίσημα ο Γεωργιόπουλος!

Εν τω μεταξύ σήμερα, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Αστέρα Αμαλιάδας αφού πρώτα προηγηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την πορεία της ομάδας.
Ακούστε το άρθρο

Τριάδα «φωτιά» δημιουργεί στην επίθεσή του ο Αστέρας Αμαλιάδας που μετά τους Μπακατσέλο και Μπατζακόπουλο, επισημοποίησε και τη συμφωνία του με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο ο οποίος μετά από πολλά χρόνια στη Νίκη Τραγανού αφήνει τα μπλε για να φορέσει τα βυσσινί.

Ο πολύπειρος σέντερ φορ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων ετών στο ηλειακό ποδόσφαιρο έχοντας ξεκινήσει από τη Δάφνη και συνεχίζοντας σε Κάστρο, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και Νίκη Τραγανού με ένα διάλειμμα πριν δύο χρόνια όπου έπαιξε για μισή σεζόν στον Αίαντα Γαστούνης. Εκτός από την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιόπουλου, ο Αστέρας ολοκλήρωσε και μια ανανέωση, αυτή του μεσοαμυντικού Ανδρέα Χριστόπουλου, ενώ τυπικό είναι το θέμα της ανακοίνωσης του Ερνέστο Λυμπέρη ως νέου τεχνικού της ομάδας.

Εν τω μεταξύ σήμερα, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Αστέρα Αμαλιάδας αφού πρώτα προηγηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την πορεία της ομάδας. Όλα φαίνεται να έχουν διευθετηθεί και από τις εκλογές, θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος και η νέα διοίκηση, η οποία θα αναλάβει να οδηγήσει τους «βυσσινί» στο νέο πρωτάθλημα. Η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στη Σοχιά.

Όλη η επικαιρότητα