Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Στον Βλαχιώτη την Κυριακή – Ματαιώθηκε το φιλικό στη Ναύπακτο

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό στον Βλαχιώτη με τον τοπικό Αστέρα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Εντωμεταξύ όπως έγινε γνωστό, ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 26/8 στη Ναύπακτο με τον επίσης τοπικό Αστέρα, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που έχουν να κάνουν με την γηπεδούχο ομάδα, η οποία ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο.

Να θυμίσουμε πως το μεγάλο τεστ του Αστέρα με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Παναιτωλικός θα έρθει στην Αμαλιάδα με σχεδόν όλους τους παίκτες της πρώτης του ομάδας.

Επίσης, υπενθυμίζεται, ότι έγινε μια μικρή αναπροσαρμογή και στο φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, στην Αμαλιάδα με τα Τρίκαλα.

Αυτό το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη (και όχι την Κυριακή 10) και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος. Ένα ακόμα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Όλη η επικαιρότητα