Αστέρας Αμαλιάδας: Τελευταίο «χαρτί»… κόντρα στον Παναιγιάλειο!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας ετοιμάζεται για το ματς της 12ης αγωνιστικής, καθώς  την Κυριακή στις 3 μ. μ., παίζει  το τελευταίο του «χαρτί» κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Ένα ματς, όπου για πρώτη φορά φέτος  θα παίξει στην έδρα του,  με 12ο παίκτη τον κόσμο του. Καθώς από τη μια, η τιμωρία που κουβαλούσε από πέρυσι με τα τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, από την άλλη η επισπορά χλοοτάπητα που δεν του επέτρεψε να παίξει στην Αμαλιάδα με τον Διαγόρα Ρόδου (αλλά στον Πύργο), καθιστούν το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Αιγίου το πρώτο ουσιαστικά κανονικό εντός έδρας παιχνίδι των Βυσσινί για την τρέχουσα σεζόν!

Όπως είναι φυσικό, στο παιχνίδι αυτό οι Βυσσινί προσδοκούν τόσο στην ηθική, όσο και την οικονομική στήριξη από την πόλη και τον κόσμο τους, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα υφίστανται ως γνωστόν μεγάλη ταλαιπωρία, έχοντας εκτός των άλλων προβλημάτων και εκείνο της έδρας. Έτσι το Κυριακάτικο ματς θα έχει τον χαρακτήρα τελικού, μιας και είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος για το 2018, καθώς το πρωτάθλημα θα διακοπεί κατόπιν λόγω εορτών, και θα επαναρχίσει στις 6 Ιανουαρίου!

Με την ελπίδα βέβαια για τους «βυσσινί» να ενισχυθούν στο ξεκίνημα της «χειμερινής» μεταγραφικής περιόδου 8 έως 10 πρωτοκλασάτους παίκτες, που θα μπορέσουν στη συνέχεια να κάνουν πρωταθλητισμό, ώστε να κρατήσουν την ομάδα στη Γ΄ εθνική! Καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Αστέρας με το τωρινό έμψυχο δυναμικό, δεν έχει καμία τύχη στη Γ΄ εθνική!