Ποδόσφαιρο

Αστέρας Αμαλιάδας: Τελευταίες «πινελιές» ενόψει πρεμιέρας

Ο τεχνικός του Αστέρα, ο οποίος το Σάββατο βρέθηκε στη Γαστούνη για να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, φαίνεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες δοκιμές του ενόψει της πρεμιέρας την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου στη Γαστούνη, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο Στράτος Καλογεράκος.

Ο τεχνικός του Αστέρα, ο οποίος το Σάββατο βρέθηκε στη Γαστούνη για να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, φαίνεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας. Μια-δυο, πιθανόν προσθαφαιρέσεις, δεν αλλάζουν τον γενικό κανόνα, εκεί όπου φαίνεται να έχει καταλήξει μέσα από τα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας. Και ανεξάρτητα με το ποιες κινήσεις μπορεί ακόμα να γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι, ο Αστέρας θα εμφανιστεί στη Γαστούνη με βάση αυτά που μας έχει δείξει μέχρι τώρα.

Μια ομάδα δηλαδή η οποία πολύ δύσκολα δέχεται το γκολ, μια ομάδα η οποία έχει δουλέψει πάνω σε βασικό και εναλλακτικό σχηματισμό, έτοιμη να ανταποκριθεί και στους δυο και ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Όλη η επικαιρότητα