Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας – Τίμος Καβακάς: «Είδαμε τις αδυναμίες μας»!

Ακούστε το άρθρο

Ως ένα αξιόπιστο δείγμα μέσα από το οποίο η ομάδα μπορεί να δει τα λάθη της, χαρακτήρισε το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα ο Τίμος Καβακάς, λίγο μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού με τα Τρίκαλα.

«Παίξαμε με μια ποιοτικότατη ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό στη Β΄ Εθνική. Είμαι ευχαριστημένος, με δέκα μέρες δουλειά, τα παιδιά προσπάθησαν. Η διαφορά κατηγορίας ήταν εμφανής. Δημιούργησε ο αντίπαλος τέσσερις ευκαιρίες έκανε δυο γκολ, δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες δεν κάναμε καμία. Δεν μπορώ να έχω παράπονα τη δεδομένη στιγμή. Η ομάδα είναι πολύ κουρασμένη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κατά κάποιο τρόπο και την ομάδα.

Δεν ανησυχώ για την έλλειψη ρυθμού. Ήταν επιλογή μας να μείνουμε χωρίς κάποιο φιλικό για να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην τακτική, παρά να κάνουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το φιλικό, με υψηλό δείκτη δυσκολίας, ένα αξιόπιστο δείγμα, μέσα από το οποίο μπορούσαμε να δούμε καλύτερα και τις αδυναμίες μας».

Από τη δική του πλευρά ο Σωτήρης Αντωνίου, τεχνικός των Τρικάλων, ο οποίος είχε και τα γενέθλιά του, ανέφερε:

«Παίξαμε με μια ομάδα Γ΄ Εθνικής, αλλά στο μυαλό μας είχαμε ότι παίζουμε με μια ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Αντιμετωπίσαμε το ματς σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας  δεν πήραν χρόνο. Στα πρώτα λεπτά δυσκολευτήκαμε στη δημιουργία του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Μας πίεσε καλά ο αντίπαλος. Από κάποιο σημείο πήραμε τα μέτρα, αποκτήσαμε καλύτερη κυκλοφορία, σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Τσίπρα. Στην επανάληψη και πάλι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα είκοσι λεπτά. Πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ με δημιουργία του Τσίπρα και κεφαλιά του Σγκούρι. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες.  Είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, απέναντι σε μια ομάδα με ωραίο πλάνο, η οποία μας δυσκόλεψε στην πίεση, νομίζω όμως ότι δεν απειληθήκαμε με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως τη φάση του πρώτου μέρους με το πλασέ του Μαρουκάκη».

Έστειλε  έγγραφο στην ΕΠΟ ώστε  να μην συμπίπτουν  οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας με τον Πανηλειακό!

Έγγραφο στην ΕΠΟ απέστειλε  χθες η διοίκηση  του Αστέρα  Αμαλιάδας, με το οποίο ζητά κλειδάριθμο ενόψει της κλήρωσης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να μην συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας, με αυτούς του Πανηλειακού! Μάλιστα ανάλογο έγγραφο θα σταλεί και στην ομάδα του Πανηλειακού, ζητώντας από το ιστορικό σωματείο να πράξη και αυτό το αντίστοιχο, προς όφελος και των δυο ομάδων!

Όλη η επικαιρότητα